![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вітаю всіх: Він буде роздрукувати потрібний розмір у межах 1 / 16 дюйма, коли пряме копіювання, але все, що надрукував від файлу зображення становить близько 15% менше, ніж обраний розмір в обох напрямках. FWIW, це з Windows XP і Dell Dimension 4550. Два попередніх Принтери Lexmark була та ж проблема. Однак після переформатування, повторне встановлення принтерів / Adobe та ін, проблема не змінилася. Я зателефонував одному, який має ідентичні MP470 і XP, і він повідомляє та ж проблема. Canon технічної підтримки по електронній пошті пропонується процедура, яка тільки бере мене на тій же сторінці, де я вибираю розмір в меню принтера, тому я не бачу яким чином це допомагає. Будь-які ідеї? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це дійсно тільки probem що гармата санітарів збираємося бути в змозі розібратися ... Ви повинні отримати їх для підключення до комп'ютера і показати вам, як це зробити. Ви пробували установка останніх версій драйверів?
|
| |||
| |||
| Canon технічна підтримка каже, що це повинна бути проблема з якимось головним XP принтер програму, але не може запропонувати спосіб обійти його. Я можу в остаточному підсумку отримати розмір Я хочу методом проб і помилок, але це така клопоту. Я більше ніж трохи здивований тим, що я не можу знайти інформацію з будь-якої проблеми. З огляду на умови, це не може бути ізольованою проблемою. |
|
| |||
| |||
| Ви намагалися використовувати програму, як Google Picasa, щоб роздрукувати фотографії з?
__________________ serverguy |