menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Nejsou schopni přijmout vytisknout

Reply

Thread Nástroje
Old 22.prosince 2008, 00:56
Banned Skupina

Default Nejsou schopni přijmout vytisknout

Nazdar

Já jsem s tiskárnou HP, která je 3 roky staré. Snažil jsem se vzít vytisknout ale nepodařilo. I re-připojené tiskárny s počítačem, ale k ničemu.

Prosím pomozte
Thanks in advance
Old 22.prosince 2008, 02:46
Člen Skupina

Default Nejsou schopni přijmout vytisknout

Pravděpodobně budete muset specifické ovladače pro tiskárnu. Tiskárna může být rovněž rozdělené?

Pokud se ti dva jsou v pořádku pak můžete zkontrolovat tiskové zařazovací služba na vašem počítači!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ks nebudou tisknout přes LPT1 poboyle666 Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 25.listopadu 2009 15:32
Canon MP 470 Nebude tisku Text na XP oly Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 18. června 2009 08:32
Tiskový server jeystone Sítě, Modemy & VoIP 3 24. prosince 2008 07:05
Tiskových serverů nefunguje Bildr Sítě, Modemy & VoIP 5 29. března 2008 10:14
Tisk Macro Dj Ram Office & Aplikace 8 8. března 2008 06:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.