menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Olivetti Každopádně tiskárny problém

Reply

Thread Nástroje
Old 11. červen 2008, 12:14
Člen Skupina

Default Olivetti Každopádně tiskárny problém

Tiskárna vyrábějící prázdné listy i když inkoustu je plná. Předchozí kazetě uvedeno 11% černě vlevo. nedávno nahrazena novou a stále vyrábí prázdné stránky.

Všiml jsem si také, jak pomalé je začaly tisknout také. Vzhledem k tomu, že je také skener / kopírka Také jsem se snažil fotokopie a stále prázdné.

Mohl by to být v mechanice? Mám ji jen 2 roky.

Pomoc velmi oceňovali.
Old 13. června 2008, 17:53
Dárce Skupina

Zní jako mabye to bylo inkoustem vychází lze zapojit až pohled na oblast čištění a zkuste to

Můj systém: UBR herní počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciové ochlazenou ac mrazákem
Základní deska:
gigabyte ep45 ds3r
Paměť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malované případě w / 1kw ANTEC
Chlazení:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Síť / Internet:
duální gigabyte lan
Monitor (s):
24 "Acer
Operační systém (y):
Windows XP
Old 14. června 2008, 13:55
Člen Skupina

Na zdraví. Dám si jít na to.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Sítě můj problém tiskárny DiOrio Sítě, Modemy & VoIP 5 31. leden 2009 04:07
Sdílené tiskárny - Síťová konfigurace Problem Nikronius Sítě, Modemy & VoIP 2 8. února 2008 16:42
Laserová tiskárna HP1015 Problem pudds Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 22. prosinec 2007 00:19
Tiskárna problém jordsbabe Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 17. listopadu 2007 16:11
Problém s mými USB zařízení (flash disk, tiskárnu, atd.. kpbotbot Drives & Removable Media 2 2. Září 2007 01:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.