![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tiskárna vyrábějící prázdné listy i když inkoustu je plná. Předchozí kazetě uvedeno 11% černě vlevo. nedávno nahrazena novou a stále vyrábí prázdné stránky. Všiml jsem si také, jak pomalé je začaly tisknout také. Vzhledem k tomu, že je také skener / kopírka Také jsem se snažil fotokopie a stále prázdné. Mohl by to být v mechanice? Mám ji jen 2 roky. Pomoc velmi oceňovali. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní jako mabye to bylo inkoustem vychází lze zapojit až pohled na oblast čištění a zkuste to
| |||
| |||
| Na zdraví. Dám si jít na to. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sítě můj problém tiskárny | DiOrio | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 31. leden 2009 04:07 |
| Sdílené tiskárny - Síťová konfigurace Problem | Nikronius | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 8. února 2008 16:42 |
| Laserová tiskárna HP1015 Problem | pudds | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 22. prosinec 2007 00:19 |
| Tiskárna problém | jordsbabe | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 17. listopadu 2007 16:11 |
| Problém s mými USB zařízení (flash disk, tiskárnu, atd.. | kpbotbot | Drives & Removable Media | 2 | 2. Září 2007 01:42 |
| Thread Nástroje | |
| |