![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Printer proizvodnju prazne listove iako tinta je puna. Previous kasseta navelo 11% crne tinte lijevo. Nedavno zamijenjena novim i dalje proizvodeći praznim stranicama. Također sam primijetio kako je spor počeo tiskati kao dobro. Kao što je i skener / Fotokopirnica Također sam pokušao fotokopija, a još uvijek prazno. Mogao je biti i mehanika? Imao sam ga samo 2 godine. Bilo kakva pomoć mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao što su mabye tinta izlazi svibanj biti priključen gledati da se to područje i pokušajte ga čišćenje
| |||
| |||
| Živjeli. Ja ću imati ići na to. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem Networking moj Printer | DiOrio | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 31 siječanj 2009 04:07 |
| Zajednička Printer - problem s konfiguracijom mreže | Nikronius | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 8. veljača 2008 16:42 |
| HP1015 laserski pisač Problem | pudds | Digital Imaging & Pisači | 2 | 22. prosinac 2007 00:19 |
| Printer problem | jordsbabe | Digital Imaging & Pisači | 2 | 17. studeni 2007 16:11 |
| Problem sa mojim usb uređaja (flash diska, pisač, itd.. | kpbotbot | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 2. Sep 2007 01:42 |
| Thread Tools | |
| |