![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Spausdintuvas gamybos tuščių lapų, nors rašalas yra pilna. Ankstesnis kasetė nurodė 11% juodo rašalo kairėje. neseniai pakeista nauja ir vis dar gamina tuščių puslapių. Aš taip pat pastebėjau, kaip lėtai jis pradėjo spausdinti taip pat. Kuris taip pat skeneris / kopijuoklis Aš taip pat bandė fotokopija ir dar tuščias. Ar tai būtų mechanika? Turėjau jį tik 2 metai. Any help greatly appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skamba mabye dalykas buvo rašalu išeina gali būti prijungta iki pažvelgti į tai, kad rajone ir pabandykite išvalyti jį
| |||
| |||
| Į sveikatą. I'll have a go at it. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemų Tinklo Mano Spausdinti | DiOrio | Networking, Modems & VoIP | 5 | 31 sausis 2009 04:07 |
| Bendri Spausdintuvas - tinklo konfigūracijos problema | Nikronius | Networking, Modems & VoIP | 2 | 8 vasaris 2008 16:42 |
| Lazerinis spausdintuvas HP1015 problema | pudds | Digital Imaging & Printers | 2 | 22 gruodis 2007 00:19 |
| Spausdintuvo problema | jordsbabe | Digital Imaging & Printers | 2 | Lapkritis 17, 2007 16:11 |
| Problema su savo USB įrenginių (flash disko, spausdintuvo ir tt. | kpbotbot | Drives & Removable Media | 2 | 2 rugsėjis 2007 01:42 |
| Temos įrankiai | |
| |