mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Olivetti Anyway spausdintuvo problema

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2008, 12:14
Narys

Default Olivetti Anyway spausdintuvo problema

Spausdintuvas gamybos tuščių lapų, nors rašalas yra pilna. Ankstesnis kasetė nurodė 11% juodo rašalo kairėje. neseniai pakeista nauja ir vis dar gamina tuščių puslapių.

Aš taip pat pastebėjau, kaip lėtai jis pradėjo spausdinti taip pat. Kuris taip pat skeneris / kopijuoklis Aš taip pat bandė fotokopija ir dar tuščias.

Ar tai būtų mechanika? Turėjau jį tik 2 metai.

Any help greatly appreciated.
Old Birželis 13, 2008, 17:53
Donorų grupės

Skamba mabye dalykas buvo rašalu išeina gali būti prijungta iki pažvelgti į tai, kad rajone ir pabandykite išvalyti jį

Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris

Procesorius (-iai):
Q6600 G0 @ stock aušinami AC šaldikliai
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE ep45 DS3R
RAM atmintis:
2GB DDR2 800
Graphics Card (-ai):
4.870 1gb
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + dažytos atveju m / 1kW Antec
Aušinimas:
2 120mm ventiliatoriai 4 80mm ventiliatorius ir HDD
Tinklas / Internetas:
dvigubas GIGABYTE LAN
Monitorius (-ai):
24 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Birželis 14, 2008, 13:55
Narys

Į sveikatą. I'll have a go at it.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemų Tinklo Mano Spausdinti DiOrio Networking, Modems & VoIP 5 31 sausis 2009 04:07
Bendri Spausdintuvas - tinklo konfigūracijos problema Nikronius Networking, Modems & VoIP 2 8 vasaris 2008 16:42
Lazerinis spausdintuvas HP1015 problema pudds Digital Imaging & Printers 2 22 gruodis 2007 00:19
Spausdintuvo problema jordsbabe Digital Imaging & Printers 2 Lapkritis 17, 2007 16:11
Problema su savo USB įrenginių (flash disko, spausdintuvo ir tt. kpbotbot Drives & Removable Media 2 2 rugsėjis 2007 01:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.