menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Olivetti Každopádně tlačiarne problém

Reply

Thread Tools
Old 11. jún 2008, 12:14
Člen Skupina

Default Olivetti Každopádně tlačiarne problém

Tlačiareň vyrábajúce prázdne listy aj keď atramentu je plná. Predchádzajúci kazete uvádza 11% černě vľavo. nedávno nahradená novou a stále vyrába prázdne stránky.

Všimol som si tiež, ako pomalé je začali tlačiť tiež. Vzhľadom k tomu, že je tiež skener / kopírka Tiež som sa snažil fotokópie a stále prázdne.

Mohol by to byť v mechanike? Mám ju len 2 roky.

Pomoc veľmi oceňovali.
Old 13. júna 2008, 17:53
Darcu Skupina

Znie ako maby to bolo atramentom vychádza možno zapojiť až pohľad na oblasť čistenia a skúste to

Môj systém: UBR herný počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciovej schladené ac mrazničkou
Základná doska:
GIGABYTE EP45 DS3R
Pamäť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
Modded + maľované prípade w / 1kW ANTEC
Chladenie:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Sieť / Internet:
duální gigabyte lán
Monitor (s):
24 "Acer
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 14. júna 2008, 13:55
Člen Skupina

Na zdravie. Dám si ísť na to.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Siete môj problém tlačiarne DiOrio Siete, Modemy & VoIP 5 31. január 2009 04:07
Zdieľanej tlačiarne - Sieťová konfigurácia Problem Nikronius Siete, Modemy & VoIP 2 8. februára 2008 16:42
Laserová tlačiareň HP1015 Problem pudds Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 22. december 2007 00:19
Tlačiareň problém jordsbabe Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 17. novembra 2007 16:11
Problém s mojimi USB zariadenia (flash disk, tlačiareň, atď. kpbotbot Drives & Removable Media 2 2. September 2007 01:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.