![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tlačiareň vyrábajúce prázdne listy aj keď atramentu je plná. Predchádzajúci kazete uvádza 11% černě vľavo. nedávno nahradená novou a stále vyrába prázdne stránky. Všimol som si tiež, ako pomalé je začali tlačiť tiež. Vzhľadom k tomu, že je tiež skener / kopírka Tiež som sa snažil fotokópie a stále prázdne. Mohol by to byť v mechanike? Mám ju len 2 roky. Pomoc veľmi oceňovali. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie ako maby to bolo atramentom vychádza možno zapojiť až pohľad na oblasť čistenia a skúste to
| |||
| |||
| Na zdravie. Dám si ísť na to. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Siete môj problém tlačiarne | DiOrio | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 31. január 2009 04:07 |
| Zdieľanej tlačiarne - Sieťová konfigurácia Problem | Nikronius | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 8. februára 2008 16:42 |
| Laserová tlačiareň HP1015 Problem | pudds | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 22. december 2007 00:19 |
| Tlačiareň problém | jordsbabe | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 17. novembra 2007 16:11 |
| Problém s mojimi USB zariadenia (flash disk, tlačiareň, atď. | kpbotbot | Drives & Removable Media | 2 | 2. September 2007 01:42 |
| Thread Tools | |
| |