![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Принтер производњу празне листове иако тинта је пуна. Превиоус кассета навело 11% црне мастила лево. Недавно замијењена новим и даље производећи празним страницама. Такође сам приметио да је спор почео штампати као добро. Као што је и скенер / Фотокопирница Такође сам покушао фотокопија, а још увек празно. Могао је бити и механика? Имао сам га само 2 године. Било каква помоћ много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као што су мабые тинта излази мај бити прикључен гледати да се то подручје и покушајте га чишћење
| |||
| |||
| Живели. Ја ћу имати ићи на то. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем Нетуоркинг мој Принтер | ДиОрио | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 31 јануар 2009 04:07 |
| Заједничка Принтер - проблем са конфигурацијом мреже | Никрониус | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 8 фебруар 2008 16:42 |
| ХП1015 ласерски штампач Проблем | пуддс | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 22 децембар 2007 00:19 |
| Принтер проблем | јордсбабе | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 17 новембар 2007 16:11 |
| Проблем са мојим усб уређаја (фласх диска, штампач, итд. | кпботбот | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 2. Сеп 2007 01:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |