![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že můj první digitální fotoaparát odkoupeny v roce 2001 pixelů mít záběr až tak moc, takže můžete mít vyšší pixel než můj starý fotoaparát za mnohem méně peněz, a to i za 100 liber a pod. Hádejte, co jsem zjistil, když můj starý fotoaparát stále vyrábějí lepší obraz! Dobře můj starý fotoaparát se 4 MP (cena £ 300 - £ 400) a nový je 7 mp (100 liber). Omlouváme se, pokud to bylo diskutováno dříve, ale jen na vás informovali o mé zjištění 'že dostanete to, co platí za'. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pixely nejsou všechno, pixelelů nezohledňují složky kvality.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE dostal 3.2mp canon koupil minulý rok za 100 liber, a to ještě biče některé z 10mp fotoaparáty můžete získat dnes
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dynamické Luxeed Pixel LED klávesnice! | KanoakaVirus | Obecné Hardware Chat | 2 | 30. Prosinec 2008 10:11 |
| Stuck pixel (s), notebook | Danim | Graphics Cards & Monitory | 1 | 19. Září 2008 20:28 |
| Pixel Shader 1.1 problémy ... | tekp | PC a herní konzole | 4 | 4. května 2008 07:16 |
| Stuck pixel | rsteenoven | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. března 2008 13:47 |
| Obraz dvd | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 2 | 3. Září 2007 08:51 |
| Thread Nástroje | |
| |