![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Από την πρώτη μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που εξαγοράστηκαν το 2001, τα εικονοστοιχεία έχουν πυροβολήθηκε μέχρι τόσο πολύ έτσι ώστε να μπορείτε να έχουν υψηλότερες από ό, τι παλιό μου pixel κάμερα για πολύ λιγότερα χρήματα, ακόμη και κάτω από £ 100 και κάτω. Μάντεψε τι έχω διαπίστωσε όμως, μου παλιά κάμερα παράγει ακόμη καλύτερη εικόνα! Εντάξει, παλιά μου κάμερα είναι 4 τ.α. (κόστος £ 300 - £ 400) και το νέο είναι 7 τ.α. (£ 100). Συγνώμη αν αυτό έχει συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά μόνο για να σας ενημερώσουμε μου συμπεράσματα »που έχετε πληρώσει για ό, τι σας". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pixels δεν είναι τα πάντα, εικονοκυττάρων δεν λαμβάνουν υπόψη συνιστώσα ποιότητας.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE έχεις 3.2mp Canon αγόρασε πέρυσι για £ 100 και ακόμη ορισμένα από τα μαστίγια 10mp κάμερες μπορείτε να πάρετε σήμερα
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|