![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kadangi mano pirmasis skaitmeninis fotoaparatas atpirktos 2001 pikselių yra ugnis iki tiek, kad būtų galima turėti daugiau taškų nei mano sena kamera daug mažiau pinigų, net 100 £ ir pagal. Atspėk ką aš sužinojau, nors, mano senas kameros vis dar gamina geriau nuotrauka! Gerai mano senas fotoaparatas 4 MP (kaina £ 300 - £ 400) ir naują yra 7 MP (100 £). Atsiprašome, jei tai buvo aptarta anksčiau, bet tik jus savo išvadas ", kad jūs gaunate tai, ką sumokėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pikselių yra ne viskas, taškai nėra atsižvelgiama į sudedamosios dalies kokybę.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive got 3.2mp Canon nusipirko pernai už £ 100 ir dar vytiniai kai 10MP kameras, galite gauti šiandien
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|