![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Din primul meu aparat de fotografiat digital răscumpărate în anul 2001, au tras în sus pixeli atât de mult, astfel încât să puteţi fi mai mare decât vechiul meu pixel aparat de fotografiat pentru o mulţime de bani mai puţin, chiar şi sub £ 100 şi sub. Ghici ce am aflat, totusi, vechea mea camera încă produce mai bună imagine! Bine vechiul meu aparat foto este de 4 mp (costul £ 300 - £ 400) şi pe cea nouă este de 7 mp (£ 100). Ne pare rău, dacă acest lucru a fost discutat înainte, dar doar pentru a vă înştiinţa mele descoperiri ", care te platesc pentru ceea ce ai". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pixeli nu sunt totul, pixeli nu iau în considerare pentru componente de calitate.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive luat un Canon 3.2mp cumparat anul trecut de £ 100 şi încă mai whips unele dintre 10mp radare puteţi obţine de azi
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|