![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Оскільки моя перша цифрова камера купили ще в 2001 році, пікселі зметнулися настільки, ви можете мати вищу крапок, ніж моя стара камера для набагато менше грошей, навіть менше £ 100 і молодше. Вгадайте, що я дізнався, хоча моя стара камера ще виробляють найкраще фото! Гаразд мої старі камери 4 MP (вартістю £ 300 - £ 400) і один новий 7 МП (£ 100). Вибачте, якщо це обговорювалося раніше, але тільки, щоб ви знаєте мої висновки ', що ви отримаєте те, що ви платите за'. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пікселі не всі, пікселі не брати до уваги якість компонентів.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive Got A 3.2MP Canon купила в минулому році за £ 100 і до цих пір деякі з батогами 10MP камер ви можете отримати сьогодні
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Luxeed Динамічні пікселями світлодіодні клавіатури! | KanoakaVirus | Генеральний обладнання чат | 2 | 30 грудня 2008 10:11 |
| Застряглий піксель (їй), ноутбук | Danim | Графічні карти & Монітори | 1 | 19 вересня 2008 20:28 |
| Pixel Shader 1.1 проблем ... | tekp | PC & консоль Gaming | 4 | 4 травня 2008 07:16 |
| Застряглий піксель | rsteenoven | Графічні карти & Монітори | 3 | 10 березня 2008 13:47 |
| Фото DVD | Tinkerbell | Мультимедіа & кодеки | 2 | 3 вересня 2007 08:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |