μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Παρακαλούμε Προτείνετε - Color / Black εκτυπωτή HP ή Canon

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Φεβρουαρίου του 2009, 22:22
Banned Ομάδα

Default Παρακαλούμε Προτείνετε - Color / Black εκτυπωτή HP ή Canon

Γεια σας φίλοι,

Είμαι σχεδιάζει να αγοράσει μια νέα πολλαπλή χρήση εκτυπωτή αλλά είμαι σύγχυση για να επιλέξετε το σωστό. Ποιο είναι το μέλλον για το καλό; Σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες. Θέλω να αγοράσω εκτυπωτή για την εργασία μου τόπο.

Παρακαλώ βοηθήστε ...
Old 21 Φεβρουαρίου 2009, 02:47
Ομάδα Δωρητών

Default Παρακαλούμε Προτείνετε - Color / Black εκτυπωτή HP ή Canon

Τι είναι ο προϋπολογισμός σας; ... μήπως πρέπει να Δικτυωμένες; και τι είναι αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται για; ..... και από την πολλαπλή χρήση, θες να πεις ένα all-in-one; ... δηλαδή με σαρωτή / αντιγραφικού.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Canon Prixma MP170 εκτυπωτή - Εκτύπωση διακομιστές darshpreet Digital Imaging & Printers 0 3η Ιουν 2009 11:36
Προτείνετε μου ένα PC Game (πρώτος) redrabbit PC & Console Gaming 6 14 Μαΐου 2009 10:09
Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30η Σεπ 2008 05:02
Windows Vista Black Edition χρωμάτων Για XP Gurbir Λειτουργικά συστήματα Windows 11 12η Μαΐου 2008 09:58
Ποια Canon εκτυπωτή θα εκτύπωση φωτογραφιών εικόνες ταχύτερος incarna9 Digital Imaging & Printers 2 2 Αυγ 2007 07:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.