![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, друзі, Я планую купити новий принтер кілька цілей, але я запитати, щоб вибрати правильний. Який з них добре для майбутнього? Згідно з новими технологіями. Я хочу купити принтер для мого робочого місця. Будь ласка, допоможіть ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке бюджет? ... Чи повинен він бути з'єднані в мережу? і що він буде використовуватися? ..... і багаторазового використання, ви маєте на увазі "все-в-одному? ... тобто сканер / копір.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Prixma Canon MP170 принтер - сервери друку | darshpreet | Digital Imaging & Принтери | 0 | 3 червня 2009 11:36 |
| Рекомендувати мене PC Game (перший) | redrabbit | PC & консоль Gaming | 6 | 14 травня 2009 10:09 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Windows Vista Black Edition колірну схему для XP | Gurbir | Операційні системи Windows | 11 | 12 травня 2008 09:58 |
| Який принтер Canon друкуватиме фотозображення швидше | incarna9 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 2 серпня 2007 07:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |