по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Печат на екрана функция

Reply

Нишка Инструменти
Old 8мо Sep 2007, 13:17
VJH
Член Група

Default Печат на екрана функция

Мога кой да ми кажете защо принтирай екрана функция не работи за улавяне снимка на нечия уеб камера, когато на MSN Messenger? Тя работи добре с помощта на обичайните функции, но натискане на ALT PRT Scrn (за улавяне на активния прозорец) или просто PRT Scrn (за улавяне на целия екран не запишете нещо в клипборда.
Old 8мо Sep 2007, 14:58
Модератор Група

Тя няма да запишете видео изображения в клипборда (Мисля) Не знам дали това работи за видео. Нека знаят и аз ще огледаме за правото програма.

Опитайте с това:
Печат на екрана ключ
(обикновено при превъртане заключване) след което отворете mspaint(начало / всички програми / аксесоари / боя) или подобна програма и изберете Редактиране - Залепи.
За да се вземе на екрана само един прозорец, вместо на целия екран подчертае прозорец, който искате и задръжте Alt при натискане Печат на екрана.
Тогава просто запишете снимка в какъвто формат желаете.
Благодарение на Krlll за този настойнически.

Old 8мо Sep 2007, 15:29
VJH
Член Група

Да, опитах всичко, което има за какво да поставите. Аз не искам да запишете видео изображение, просто снимка в момента на уеб камера картина.

Там изглежда да е някои програми в мрежата, който иска да направи това, проблем е, че те са все shareware и цената за изтегляне, което е ОК, ако те работят, но не и ако те не са.
Old 8мо Sep 2007, 15:53
Модератор Група

Може да се наложи по-добър екран улавяне ютилити тогава една вграден в Windows. Има много безплатни такива.

Old 6-ти декември 2007, 18:36
Номер на групата

В екрана на печат не улови най-видео, то е същото, ако се опитате да улови известна картина по време на филма в каквато и кино играч, който използвате.

Ползвам screengrab, неговата свободна, не идва пакет с рекламни-фаянс и подобни на тях, и е наистина много удобен за потребителя. Улавя скрийншота от MSN уеб камера разговори, също.

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 6-ти декември 2007, 18:56
Модератор Група

Бъдете внимателни към тази свалени сайт. Карта съветник Преглед не е хубаво.

Безопасно изтегляне от производителите сайт. http://no-nonsense-software.com/freeware/

Old 7-ми декември 2007, 02:49
VJH
Член Група

Благодаря за GEN, приятели. Аз ще го опитам.
Old 7-ми декември 2007, 16:15
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Бъдете внимателни към тази свалени сайт. Карта съветник Преглед не е хубаво.

Безопасно изтегляне от производителите сайт. http://no-nonsense-software.com/freeware/
Съжалявам за това, би ли редактиране / изтриване на връзката?

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
D: / не е accesible неправилно функция setsuna faiz seiei Дискове & сменяемите носители 0 7 юни 2009 03:23
Арго променя звука схема Vista (отпечатате екрана) pete21 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 2 3 Feb 2009 04:26
Моля помогнете как да отпечатате екрана цяло Opera или Netscape прозорец XP. Mohi212 Мултимедия & Codecs 4 27 Дек 2008 15:21
Онлайн графики проблем след актуализация (отпечатате екрана) pete21 PC & конзолата Gaming 9 7 юли 2008 03:48
Клавиатура не функция върху името midget373 Общи Хардуер Чат 4 8 януари 2008 15:50
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc