![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мога кой да ми кажете защо принтирай екрана функция не работи за улавяне снимка на нечия уеб камера, когато на MSN Messenger? Тя работи добре с помощта на обичайните функции, но натискане на ALT PRT Scrn (за улавяне на активния прозорец) или просто PRT Scrn (за улавяне на целия екран не запишете нещо в клипборда. |
|
| |||
| |||
| Тя няма да запишете видео изображения в клипборда (Мисля) Не знам дали това работи за видео. Нека знаят и аз ще огледаме за правото програма. Опитайте с това: Печат на екрана ключ(обикновено при превъртане заключване) след което отворете mspaint(начало / всички програми / аксесоари / боя) или подобна програма и изберете Редактиране - Залепи. За да се вземе на екрана само един прозорец, вместо на целия екран подчертае прозорец, който искате и задръжте Alt при натискане Печат на екрана. Тогава просто запишете снимка в какъвто формат желаете. Благодарение на Krlll за този настойнически. |
|
| |||
| |||
| Да, опитах всичко, което има за какво да поставите. Аз не искам да запишете видео изображение, просто снимка в момента на уеб камера картина. Там изглежда да е някои програми в мрежата, който иска да направи това, проблем е, че те са все shareware и цената за изтегляне, което е ОК, ако те работят, но не и ако те не са. |
|
| |||
| |||
| Може да се наложи по-добър екран улавяне ютилити тогава една вграден в Windows. Има много безплатни такива. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В екрана на печат не улови най-видео, то е същото, ако се опитате да улови известна картина по време на филма в каквато и кино играч, който използвате. Ползвам screengrab, неговата свободна, не идва пакет с рекламни-фаянс и подобни на тях, и е наистина много удобен за потребителя. Улавя скрийншота от MSN уеб камера разговори, също.
|
| |||
| |||
| Бъдете внимателни към тази свалени сайт. Карта съветник Преглед не е хубаво. Безопасно изтегляне от производителите сайт. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Благодаря за GEN, приятели. Аз ще го опитам. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Съжалявам за това, би ли редактиране / изтриване на връзката?
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| D: / не е accesible неправилно функция | setsuna faiz seiei | Дискове & сменяемите носители | 0 | 7 юни 2009 03:23 |
| Арго променя звука схема Vista (отпечатате екрана) | pete21 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 3 Feb 2009 04:26 |
| Моля помогнете как да отпечатате екрана цяло Opera или Netscape прозорец XP. | Mohi212 | Мултимедия & Codecs | 4 | 27 Дек 2008 15:21 |
| Онлайн графики проблем след актуализация (отпечатате екрана) | pete21 | PC & конзолата Gaming | 9 | 7 юли 2008 03:48 |
| Клавиатура не функция върху името | midget373 | Общи Хардуер Чат | 4 | 8 януари 2008 15:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |