menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Print Screen funkce

Reply

Thread Nástroje
Old 8. září 2007, 13:17
VJH
Člen Skupina

Může mi někdo říct, proč tisk obrazovky funkce nefunguje zachytit obraz něčí webcam když na MSN Messenger? Funguje to OK pomocí běžné funkce, ale stisku ALT Prt Scrn (na zachytávání aktivního okna), nebo jen Prt Scrn (zachytit celou obrazovku neukládá nic do schránky.
Old 8. září 2007, 14:58
Moderátor skupiny

Nejedná se chystá zachránit video snímky do schránky (myslím) Nevím, jestli to funguje u videa. Dejte mi vědět a já budu vypadat zhruba za právo program.

Zkus tohle:
Print Screen klíč
(obvykle vedle Scroll Lock), pak otevřete mspaint(Start / Programy / Příslušenství / nátěrem) nebo podobný program a zvolte Upravit - Vložit.
Chcete-li pořídit snímek obrazovky z jediného okna místo celé obrazovky zvýrazněte okno, které chcete a držte Alt stisknutím Print Screen.
Pak jen zachránit pic v jakékoli podobě se vám líbí.
Díky Krlll pro tento tutoriál.

Old 8. září 2007, 15:29
VJH
Člen Skupina

Jo, vyzkoušeli všechny, že neexistuje nic, co by pastu. I don't want to uložit video obrazu, jen malý výsek v čase na webcam obrázek.

Zdá se, že existuje několik programů na síť, která tvrdí, že to tak, že problémy se mají všechny shareware a náklady na stažení, který je v pořádku, pokud to nebude fungovat, ale pokud tomu tak není.
Old 8. září 2007, 15:53
Moderátor skupiny

Možná budete potřebovat lepší Screen Capture utility pak ten, postavený na Windows. Existuje mnoho volného kolegové.

Old 6.prosince 2007, 18:36
Dárce Skupina

Tiskové obrazovce nezachycuje většinu video, je to stejné, pokud se pokusíte zachytit určitý obraz během filmu v jakékoli film hráč, který používáte.

I use screengrab, jeho svobodné, nepochází svázány s ad-ware a podobně, a je opravdu uživatelsky přívětivý. Pořizuje snímky ze MSN webcam konverzací taky.

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 6.prosince 2007, 18:56
Moderátor skupiny

Buďte opatrní na tomto webu ke stažení. Site Poradce Recenze není hezká.

Bezpečné stahování z tvůrců stránek. http://no-nonsense-software.com/freeware/

Old 7 prosince 2007, 02:49
VJH
Člen Skupina

Díky za gen, přátelé. Dám ji vyzkoušejte.
Old 7 prosince 2007, 16:15
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Buďte opatrní na tomto webu ke stažení. Site Poradce Recenze není hezká.

Bezpečné stahování z tvůrců stránek. http://no-nonsense-software.com/freeware/
Omlouvám se, že byste upravit nebo odstranit odkaz?

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.