![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Může mi někdo říct, proč tisk obrazovky funkce nefunguje zachytit obraz něčí webcam když na MSN Messenger? Funguje to OK pomocí běžné funkce, ale stisku ALT Prt Scrn (na zachytávání aktivního okna), nebo jen Prt Scrn (zachytit celou obrazovku neukládá nic do schránky. |
|
| |||
| |||
| Nejedná se chystá zachránit video snímky do schránky (myslím) Nevím, jestli to funguje u videa. Dejte mi vědět a já budu vypadat zhruba za právo program. Zkus tohle: Print Screen klíč(obvykle vedle Scroll Lock), pak otevřete mspaint(Start / Programy / Příslušenství / nátěrem) nebo podobný program a zvolte Upravit - Vložit. Chcete-li pořídit snímek obrazovky z jediného okna místo celé obrazovky zvýrazněte okno, které chcete a držte Alt stisknutím Print Screen. Pak jen zachránit pic v jakékoli podobě se vám líbí. Díky Krlll pro tento tutoriál. |
|
| |||
| |||
| Jo, vyzkoušeli všechny, že neexistuje nic, co by pastu. I don't want to uložit video obrazu, jen malý výsek v čase na webcam obrázek. Zdá se, že existuje několik programů na síť, která tvrdí, že to tak, že problémy se mají všechny shareware a náklady na stažení, který je v pořádku, pokud to nebude fungovat, ale pokud tomu tak není. |
|
| |||
| |||
| Možná budete potřebovat lepší Screen Capture utility pak ten, postavený na Windows. Existuje mnoho volného kolegové. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiskové obrazovce nezachycuje většinu video, je to stejné, pokud se pokusíte zachytit určitý obraz během filmu v jakékoli film hráč, který používáte. I use screengrab, jeho svobodné, nepochází svázány s ad-ware a podobně, a je opravdu uživatelsky přívětivý. Pořizuje snímky ze MSN webcam konverzací taky.
|
| |||
| |||
| Buďte opatrní na tomto webu ke stažení. Site Poradce Recenze není hezká. Bezpečné stahování z tvůrců stránek. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Díky za gen, přátelé. Dám ji vyzkoušejte. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Omlouvám se, že byste upravit nebo odstranit odkaz?
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |