![]() |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κανείς να μου πει γιατί η εκτύπωση της οθόνης δεν λειτουργεί να συλλάβει μια εικόνα κάποιου webcam, όταν για την υπηρεσία MSN Messenger; Δουλεύει ΟΚ, χρησιμοποιώντας τις συνήθεις λειτουργίες αλλά πιέζοντας ALT PRT Scrn (να συλλάβει ενεργό παράθυρο) ή απλώς PRT Scrn (να καταλάβει ολόκληρη την οθόνη δεν αποθηκεύει τίποτα στο πρόχειρο. |
|
| |||
| |||
| Δεν πρόκειται να αποθηκεύσετε εικόνες βίντεο στο πρόχειρο (νομίζω) Δεν ξέρω αν αυτό λειτουργεί για βίντεο. Επιτρέψτε μου να μάθω και θα κοιτάξουμε γύρω από το δικαίωμα για το πρόγραμμα. Δοκιμάστε αυτό: Print Screen κλειδί(συνήθως δίπλα μεταβείτε κλειδώματος), στη συνέχεια, ανοίξτε mspaint(έναρξη / όλα τα προγράμματα / εξαρτήματα / χρώματα) ή παρόμοιο πρόγραμμα και επιλέξτε Επεξεργασία - Επικόλληση. Για να πάρετε ένα στιγμιότυπο από ένα και μόνο παράθυρο αντί για ολόκληρη την οθόνη επισημάνω το παράθυρο που θέλετε και κρατήστε πατημένο Alt όταν πιέζοντας Print Screen. Τότε μόνο αποθηκεύσετε το pic με οποιαδήποτε μορφή θέλετε. Χάρη στην Krlll για το φροντιστήριο. |
|
| |||
| |||
| Ναι, προσπάθησα όλα αυτά, δεν υπάρχει τίποτα για να επικολλήσετε. Δεν θέλω να αποθηκεύσετε μια εικόνα βίντεο, απλά ένα στιγμιότυπο στο χρόνο της webcam εικόνα. Φαίνεται να υπάρχουν κάποια προγράμματα για τον καθαρό που ισχυρίζονται ότι το κάνετε αυτό, πρόβλημα είναι ότι στο σύνολό τους και το κόστος χρήσης για να κατεβάσετε το οποίο είναι εντάξει, εάν δεν εργαστούν, αλλά αν δεν το κάνουν. |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να χρειαστεί μια καλύτερη οθόνη συλλαμβάνει χρησιότητας τότε το ένα ενσωματωμένο Windows. Υπάρχουν πολλές δωρεάν χαρακτήρα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η εκτύπωση της οθόνης δεν συλλαμβάνει περισσότερα βίντεο, είναι το ίδιο, αν προσπαθείτε να συλλάβει ένα ορισμένο εικόνα κατά τη διάρκεια μιας ταινίας σε όποια ταινία παίκτης που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιώ screengrab, την ελεύθερη, δεν προέρχεται δεσμοποιημένες σε ad-ware και τα παρόμοια, και είναι πραγματικά πολύ φιλική προς τον χρήστη. CAPTURES screenshots του MSN webcam συνομιλίες, επίσης.
|
| |||
| |||
| Προσέξτε ότι για την τοποθεσία λήψης. Site Advisor Review δεν είναι όμορφη. Ασφαλής λήψη από τους δημιουργούς της ιστοσελίδας. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για το gen, παιδιά. Θα της δώσει μια δοκιμή. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Λυπούμαστε γι 'αυτό, θα μπορείτε να επεξεργαστείτε / αφαιρέσετε το σύνδεσμο;
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| D: / δεν είναι προσβάσιμο εσφαλμένη λειτουργία | setsuna Faiz seiei | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 7 Ιουν 2009 03:23 |
| Επίκλισης αλλάξω το σύστημα ήχου σε vista (εκτύπωση της οθόνης) | pete21 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 3 Φεβ 2009 04:26 |
| Παρακαλώ βοηθήστε πώς να εκτυπώσετε οθόνη σύνολο Opera ή στο παράθυρο του Netscape Xp. | Mohi212 | Multimedia & Codecs | 4 | 27 Δεκ. 2008 15:21 |
| Online γραφικών πρόβλημα μετά από ενημέρωση (εκτύπωση της οθόνης) | pete21 | PC & Console Gaming | 9 | 7 Ιουλ 2008 03:48 |
| Πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί σε σύνδεση | midget373 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 8 Ιαν 2008 15:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |