manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Print Screen Funkcija

Reply

Thread Tools
Old 8. Sep 2007, 13:17
VJH
Member Group

Default Print Screen Funkcija

Može bilo tko reći mene zašto print screen funkcija ne radi uhvatiti sliku nečijeg kada na webcam MSN Messenger? Ona radi OK koristite normalne funkcije nego pritisnete ALT PRT Scrn (do zauzimanja aktivnog prozora), ili samo PRT Scrn (uhvatiti cijeli ekran ne ste išta u međuspremnik.
Old 8. Sep 2007, 14:58
Moderator / ica grupe

To se ne događa da sačuvate video snimke u međuspremnik (mislim) ne znam ako to radi za video. Daj da znam i ja ću gledati okolo za pravi program.

Probaj ovo:
Print Screen tipku
(obično uz pomicanje zaključavanje) zatim otvorite mspaint(Start / svi programi / dodaci / boja) ili sličnih programa i odaberite Edit - Paste.
Za snimanje screenshot od samo jednog prozora umjesto cijelog zaslona istaknuti prozor želite i držite Alt Kad pritisnete Print Screen.
Tada jednostavno spremite slike u format koji god želite.
Zahvaljujući Krlll tutorial za to.

Old 8. Sep 2007, 15:29
VJH
Member Group

Yep, pokušala sve da, ne postoji ništa za zalijepiti. Ne želim da sačuvate video snimke, samo hitac u vremenu od webcam sliku.

Čini se da postoji neki program na internetu koji tvrde kako bi to učinili, nevolja je svi su shareware i trošak za preuzimanje koja je u redu ako oni rade, ali ne i ako oni to ne mogu.
Old 8. Sep 2007, 15:53
Moderator / ica grupe

Vi svibanj potreba bolji zaslon hvatanje komunalnih onda onaj ugrađen u sustav Windows. Postoje mnogi slobodni motivacija.

Old 6. prosinac 2007, 18:36
Donatorska Grupa

Print screen ne većina video snimci, to je isto ako pokušaš uhvatiti određeni sliku tijekom filma u film sve što igrač koji koristite.

Koristim screengrab, njegove besplatno, ne dolazi u paketu s ad-posuđe i sl., te je stvarno stvarno user friendly. Bilježi Screenshots of webcam MSN konverzacija, previše.

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Old 6. prosinac 2007, 18:56
Moderator / ica grupe

Budite pažljivi na toj download site. Site Advisor Review nije lijepo.

Sef preuzeti iz branse mjestu. http://no-nonsense-software.com/freeware/

Old 7. prosinca 2007, 02:49
VJH
Member Group

Hvala za jedan dan gen, ukućani. Bolestan 'popuštanje Internet probati.
Old 7. prosinca 2007, 16:15
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Budite pažljivi na toj download site. Site Advisor Review nije lijepo.

Sef preuzeti iz branse mjestu. http://no-nonsense-software.com/freeware/
Nažalost o tome, da li biste uredili / ukloniti vezu?

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
D: / accesible nije ispravna funkcija setsuna faiz seiei Drives & Izmjenjivi mediji 0 7. lipnja 2009 03:23
Cant promijeniti moj vidik zvuk shema u (print screen) pete21 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 3. veljača 2009 04:26
Please help kako print screen cijeli Opera ili Netscape prozor u XP. Mohi212 Multimedija i kodeci 4 27. prosinac 2008 15:21
Online grafičke problem poslije update (print screen) pete21 PC & konzole Igre 9 7. srpnja 2008 03:48
Keyboard ne funkcioniraju na prijavu midget373 General Hardware Chat 4 8. siječanj 2008 15:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.