![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može bilo tko reći mene zašto print screen funkcija ne radi uhvatiti sliku nečijeg kada na webcam MSN Messenger? Ona radi OK koristite normalne funkcije nego pritisnete ALT PRT Scrn (do zauzimanja aktivnog prozora), ili samo PRT Scrn (uhvatiti cijeli ekran ne ste išta u međuspremnik. |
|
| |||
| |||
| To se ne događa da sačuvate video snimke u međuspremnik (mislim) ne znam ako to radi za video. Daj da znam i ja ću gledati okolo za pravi program. Probaj ovo: Print Screen tipku(obično uz pomicanje zaključavanje) zatim otvorite mspaint(Start / svi programi / dodaci / boja) ili sličnih programa i odaberite Edit - Paste. Za snimanje screenshot od samo jednog prozora umjesto cijelog zaslona istaknuti prozor želite i držite Alt Kad pritisnete Print Screen. Tada jednostavno spremite slike u format koji god želite. Zahvaljujući Krlll tutorial za to. |
|
| |||
| |||
| Yep, pokušala sve da, ne postoji ništa za zalijepiti. Ne želim da sačuvate video snimke, samo hitac u vremenu od webcam sliku. Čini se da postoji neki program na internetu koji tvrde kako bi to učinili, nevolja je svi su shareware i trošak za preuzimanje koja je u redu ako oni rade, ali ne i ako oni to ne mogu. |
|
| |||
| |||
| Vi svibanj potreba bolji zaslon hvatanje komunalnih onda onaj ugrađen u sustav Windows. Postoje mnogi slobodni motivacija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Print screen ne većina video snimci, to je isto ako pokušaš uhvatiti određeni sliku tijekom filma u film sve što igrač koji koristite. Koristim screengrab, njegove besplatno, ne dolazi u paketu s ad-posuđe i sl., te je stvarno stvarno user friendly. Bilježi Screenshots of webcam MSN konverzacija, previše.
|
| |||
| |||
| Budite pažljivi na toj download site. Site Advisor Review nije lijepo. Sef preuzeti iz branse mjestu. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan gen, ukućani. Bolestan 'popuštanje Internet probati. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nažalost o tome, da li biste uredili / ukloniti vezu?
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| D: / accesible nije ispravna funkcija | setsuna faiz seiei | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 7. lipnja 2009 03:23 |
| Cant promijeniti moj vidik zvuk shema u (print screen) | pete21 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 3. veljača 2009 04:26 |
| Please help kako print screen cijeli Opera ili Netscape prozor u XP. | Mohi212 | Multimedija i kodeci | 4 | 27. prosinac 2008 15:21 |
| Online grafičke problem poslije update (print screen) | pete21 | PC & konzole Igre | 9 | 7. srpnja 2008 03:48 |
| Keyboard ne funkcioniraju na prijavu | midget373 | General Hardware Chat | 4 | 8. siječanj 2008 15:50 |
| Thread Tools | |
| |