kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Print Screen funkció

Reply

Téma eszközök
Old 8. Sep 2007, 13:17
VJH
Csoport tagja

Default Print Screen funkció

Ki tudja megmondani, hogy a print screen funkció nem működik, hogy rögzítse a képet valaki webkamera, amikor az MSN Messenger? Mûködik az OK gombra a rendes, hanem sürgető ALT Prt Scrn (kifogáson aktív ablak), vagy csak Prt Scrn (megragadnia a teljes képernyő nem menteni valamit a vágólapra.
Old 8. Sep 2007, 14:58
Moderátor Csoport

Ez nem fog megmenteni videoképek a vágólapra (azt hiszem) Nem tudom, ez a videó. Let me know, és én is nézz körül a megfelelő programot.

Próbáld ki ezt:
Print Screen gomb
(általában mellé Scroll Lock), majd nyílt mspaint(Start / Minden program / Kellékek / paint), vagy hasonló programot, és válassza Szerkesztés - Beillesztés.
Arra, hogy egy screenshot csak egy ablak helyett emelni a teljes képernyős ablakot akar és lenyomva Alt ha a gomb megnyomásával Print Screen.
Akkor csak menteni a kép, bármilyen formában tetszik.
Köszönet Krlll, hogy a bemutató.

Old 8. Sep 2007, 15:29
VJH
Csoport tagja

Igen, próbáltam, hogy semmi nem paste. Nem akarom menteni videokép, csak egy pillanatfelvétel időben a webkamera képét.

Úgy tűnik, hogy egyes programok a neten, amelyek azt állítják, hogy ez baj, mind shareware és költség letölteni, amely az OK gombra, ha nem működik, de ha nem.
Old 8. Sep 2007, 15:53
Moderátor Csoport

Lehet, hogy a képernyő jobb capture segédprogramot, akkor a beépített Windows-t. Nagyon sok ingyenes is.

Old December 6, 2007, 18:36
Donor Group

A nyomtatási képernyő nem ragadniuk legtöbb videó, ez ugyanaz, ha megpróbálja ragadniuk a bizonyos kép alatt a film bármilyen film játékos használja.

Használhatom screengrab, a szabad, még csak nem is a csomagban az ad-ware és hasonlók, és tényleg nagyon felhasználóbarát. Captures screenshotok MSN webcam beszélgetéseket is.

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Old December 6, 2007, 18:56
Moderátor Csoport

Legyen óvatos, hogy a letöltés oldalon. Site Advisor ellenőrzés Nem szép.

Biztos letölthető a döntéshozók helyén. http://no-nonsense-software.com/freeware/

Old December 7, 2007, 02:49
VJH
Csoport tagja

Köszönöm a gen, emberek. Adok neki próbálni.
Old December 7, 2007, 16:15
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Legyen óvatos, hogy a letöltés oldalon. Site Advisor ellenőrzés Nem szép.

Biztos letölthető a döntéshozók helyén. http://no-nonsense-software.com/freeware/
Sajnálom, hogy mit szerkeszteni / törölni a kapcsolatot?

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
D: / nem accesible helytelen funkció setsuna Faiz seiei Drives & Removable Media 0 7. június 2009 03:23
Cant megváltoztatni a hang rendszer kilátás (print screen) pete21 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 3. február 2009 04:26
Kérem, segítsen, hogyan kell nyomtatni a teljes képernyős az Opera vagy a Netscape ablak XP. Mohi212 Multimédia és kodekek 4 27. december 2008 15:21
Online grafikus probléma frissítés után (print screen) pete21 PC és konzol játékok 9 7. július 2008 03:48
Billentyűzet nem működik a bejelentkezési midget373 Általános fémáru Chat 4 8. január 2008 15:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.