![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ki tudja megmondani, hogy a print screen funkció nem működik, hogy rögzítse a képet valaki webkamera, amikor az MSN Messenger? Mûködik az OK gombra a rendes, hanem sürgető ALT Prt Scrn (kifogáson aktív ablak), vagy csak Prt Scrn (megragadnia a teljes képernyő nem menteni valamit a vágólapra. |
|
| |||
| |||
| Ez nem fog megmenteni videoképek a vágólapra (azt hiszem) Nem tudom, ez a videó. Let me know, és én is nézz körül a megfelelő programot. Próbáld ki ezt: Print Screen gomb(általában mellé Scroll Lock), majd nyílt mspaint(Start / Minden program / Kellékek / paint), vagy hasonló programot, és válassza Szerkesztés - Beillesztés. Arra, hogy egy screenshot csak egy ablak helyett emelni a teljes képernyős ablakot akar és lenyomva Alt ha a gomb megnyomásával Print Screen. Akkor csak menteni a kép, bármilyen formában tetszik. Köszönet Krlll, hogy a bemutató. |
|
| |||
| |||
| Igen, próbáltam, hogy semmi nem paste. Nem akarom menteni videokép, csak egy pillanatfelvétel időben a webkamera képét. Úgy tűnik, hogy egyes programok a neten, amelyek azt állítják, hogy ez baj, mind shareware és költség letölteni, amely az OK gombra, ha nem működik, de ha nem. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy a képernyő jobb capture segédprogramot, akkor a beépített Windows-t. Nagyon sok ingyenes is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A nyomtatási képernyő nem ragadniuk legtöbb videó, ez ugyanaz, ha megpróbálja ragadniuk a bizonyos kép alatt a film bármilyen film játékos használja. Használhatom screengrab, a szabad, még csak nem is a csomagban az ad-ware és hasonlók, és tényleg nagyon felhasználóbarát. Captures screenshotok MSN webcam beszélgetéseket is.
|
| |||
| |||
| Legyen óvatos, hogy a letöltés oldalon. Site Advisor ellenőrzés Nem szép. Biztos letölthető a döntéshozók helyén. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a gen, emberek. Adok neki próbálni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Sajnálom, hogy mit szerkeszteni / törölni a kapcsolatot?
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| D: / nem accesible helytelen funkció | setsuna Faiz seiei | Drives & Removable Media | 0 | 7. június 2009 03:23 |
| Cant megváltoztatni a hang rendszer kilátás (print screen) | pete21 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 3. február 2009 04:26 |
| Kérem, segítsen, hogyan kell nyomtatni a teljes képernyős az Opera vagy a Netscape ablak XP. | Mohi212 | Multimédia és kodekek | 4 | 27. december 2008 15:21 |
| Online grafikus probléma frissítés után (print screen) | pete21 | PC és konzol játékok | 9 | 7. július 2008 03:48 |
| Billentyűzet nem működik a bejelentkezési | midget373 | Általános fémáru Chat | 4 | 8. január 2008 15:50 |
| Téma eszközök | |
| |