![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לומר לי למה להדפיס את המסך פונקציה לא פועלת כדי ללכוד תמונה של מישהו Webcam כאשר ב-MSN Messenger? זה עובד טוב בדרך כלל, באמצעות לחיצה על ALT פונקציות אבל Prt Scrn (לתפוס את חלון פעיל), או פשוט Prt Scrn (כדי ללכוד את המסך, לא כל דבר כדי לשמור את הלוח. |
|
| |||
| |||
| זה לא הולך לשמור תמונות וידאו הלוח (נראה לי) אני לא יודע אם זה עובד עבור וידאו. תודיע לי ואני להסתכל על הזכות התוכנית. נסה את זה: הדפס מסך מפתח(בדרך כלל לצד גלול לנעול) ואז לפתוח mspaint(התחל / כל התוכניות / עזרים / צבע) או תוכנית דומה ובחר עריכה - הדבק. כדי לקחת צילום מסך של חלון אחד בלבד, במקום להדגיש את כל המסך חלון אתה רוצה ו החזק Alt בעת לחיצה הדפסת מסך. לאחר מכן, פשוט שמור את מה pic בתוך פורמט שתרצה. הודות Krlll עבור הדרכה. |
|
| |||
| |||
| כן, ניסיתי את כל זה, אין שום דבר לא להדביק. אני לא רוצה לשמור תמונה ווידאו, רק תמונת מצב בזמן של Webcam התמונה. יש נראה כמה תוכניות ברשת אשר טוענים לעשות את זה, הבעיה היא שהם כל shareware ועלות להוריד וזה בסדר אם הם עובדים אבל לא אם הם לא. |
|
| |||
| |||
| ייתכן שיש צורך ללכוד מסך טוב יותר את תוכנית השירות אז אחת מובנית ב-Windows. ישנם רבים ללא תשלום אלו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ההדפסה המסך אינו ביותר ללכוד וידאו, זה אותו הדבר, אם אתה מנסה ללכוד תמונה מסוימת במהלך סרט על מה הסרט Player אתה משתמש. אני משתמש screengrab, שלה בחינם, לא לבוא עם bundled מודעות סחורה וכדומה, והוא באמת באמת ידידותית. לוכדת תמונות מסך של MSN Webcam השיחות גם.
|
| |||
| |||
| תיזהר על הורדת האתר. היועץ ביקורת אתר היא לא יפה. בטוח לקובעי להוריד מן האתר. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| תודה על gen, רבותיי. אני אתן לו לנסות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מצטער על זה, האם אתה יכול לערוך / להסיר את הקישור?
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| D: / היא לא פונקציה שגויה accesible | setsuna פאיז seiei | כוננים & נשלפת | 0 | 7 יוני 2009 03:23 |
| התחסדות לשנות את הצליל לזוד ב Vista (תדפיס מסך) | pete21 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 3rd פברואר 2009 04:26 |
| אנא עזור כיצד להדפיס מסך שלם אופרה או נטסקייפ החלון XP. | Mohi212 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | -27 דצמבר 2008 15:21 |
| Online גרפיקה הבעיה לאחר עדכון (תדפיס מסך) | pete21 | PC & קונסולת משחקים | 9 | 7 יולי 2008 03:48 |
| המקלדת לא יפעלו על הכניסה | midget373 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 8 ינואר 2008 15:50 |
| שרשרת כלים | |
| |