mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Print Screen funkcija

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 8, 2007, 13:17
VJH
Narys

Default Print Screen funkcija

Can anyone tell me kodėl Print Screen funkcija neveikia fiksuoti į kažkieno kamera nuotrauką, kai dėl "MSN Messenger"? It works OK naudojant įprastas funkcijas, bet spaudžiant klavišus ALT Prt Scrn (fiksuoti aktyvaus lango) arba tiesiog Prt Scrn (surinkti visą ekraną neišsaugo nieko iškarpinę.
Old Rugsėjis 8, 2007, 14:58
Moderatorius Grupė

Jis nesiruošia taupyti video vaizdus Mainų (manau) aš nežinau, ar šį video darbai. Leiskite man ir aš apsižvalgyti teisė programą.

Try this:
Print Screen
(dažniausiai šalia Scroll Lock), tada atidarykite mspaint(Start / All Programs / Accessories / dažai) ar panašią programą, ir pasirinkite Edit - Paste.
Atsižvelgti tik vieną langą per visą ekraną vietoj ekrano pabrėžti langą norite ir palaikykite nuspaudę Alt kai presavimas Print Screen.
Tada tiesiog įrašykite bet kokia forma norite pic.
Ačiū Krlll tos pamokos.

Old Rugsėjis 8, 2007, 15:29
VJH
Narys

Yep, bandė visi, kad niekas pasta. Aš nenoriu, kad išsaugotumėte vaizdo įrašai, tik laike kamera nuotrauką fotografiją.

Atrodo, kad reikia šiek tiek neto, kurie teigia programos tai daryti, problema yra tai, visi jie shareware ir išlaidų Download kuris yra Gerai, jei jie dirba, bet jei jie neturi.
Old Rugsėjis 8, 2007, 15:53
Moderatorius Grupė

Jums gali prireikti geresnio Screen Capture Utility tada vienas integruotas į Windows. Yra daug kainuoja tie.

Old Gruodis 6, 2007, 18:36
Donorų grupės

Print Screen ne fiksuoti dauguma video, tai pats jei bandysite gaudyti tam tikrų vaizdą per bet kuria filmą grotuvas naudoti filmas.

Aš naudoju screengrab, jos kainuoja, nėra siejama su ad-ware ir panašūs dirbiniai, ir tikrai yra labai patogi vartotojui. Ekrano Screenshots MSN Webcam pokalbius, taip pat.

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Old Gruodis 6, 2007, 18:56
Moderatorius Grupė

Būkite atsargūs, kad dėl parsisiųsti svetainės. Svetainės patarėjas peržiūros ne gana.

Saugus parsisiųsti iš kūrėjų svetainės. http://no-nonsense-software.com/freeware/

Old Gruodis 7, 2007, 02:49
VJH
Narys

Ačiū už Gen, folks. I'll give it a try.
Old Gruodis 7, 2007, 16:15
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Būkite atsargūs, kad dėl parsisiųsti svetainės. Svetainės patarėjas peržiūros ne gana.

Saugus parsisiųsti iš kūrėjų svetainės. http://no-nonsense-software.com/freeware/
Atsiprašome, kad galėtumėte redaguoti / pašalinti saitą?

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
D: / ne privažiavimas neteisingas funkcija setsuna Faiz seiei Drives & Removable Media 0 7 birželis 2009 03:23
Cant keisti savo garso sistema "Vista" (Print Screen) pete21 Sound, Speakers & MP3 Players 2 3 vasaris 2009 04:26
Prašome padėti, kaip Print Screen visa Opera arba Netscape langą XP. Mohi212 Multimedia & Codecs 4 27 gruodis 2008 15:21
Prisijungę grafikos problema po update (Print Screen) pete21 PC & konsolės Žaidimai 9 7 liepa 2008 03:48
Klaviatūra neveikia dėl prisijungimo midget373 General Hardware Chat 4 8 sausis 2008 15:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.