![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone tell me kodėl Print Screen funkcija neveikia fiksuoti į kažkieno kamera nuotrauką, kai dėl "MSN Messenger"? It works OK naudojant įprastas funkcijas, bet spaudžiant klavišus ALT Prt Scrn (fiksuoti aktyvaus lango) arba tiesiog Prt Scrn (surinkti visą ekraną neišsaugo nieko iškarpinę. |
|
| |||
| |||
| Jis nesiruošia taupyti video vaizdus Mainų (manau) aš nežinau, ar šį video darbai. Leiskite man ir aš apsižvalgyti teisė programą. Try this: Print Screen(dažniausiai šalia Scroll Lock), tada atidarykite mspaint(Start / All Programs / Accessories / dažai) ar panašią programą, ir pasirinkite Edit - Paste. Atsižvelgti tik vieną langą per visą ekraną vietoj ekrano pabrėžti langą norite ir palaikykite nuspaudę Alt kai presavimas Print Screen. Tada tiesiog įrašykite bet kokia forma norite pic. Ačiū Krlll tos pamokos. |
|
| |||
| |||
| Yep, bandė visi, kad niekas pasta. Aš nenoriu, kad išsaugotumėte vaizdo įrašai, tik laike kamera nuotrauką fotografiją. Atrodo, kad reikia šiek tiek neto, kurie teigia programos tai daryti, problema yra tai, visi jie shareware ir išlaidų Download kuris yra Gerai, jei jie dirba, bet jei jie neturi. |
|
| |||
| |||
| Jums gali prireikti geresnio Screen Capture Utility tada vienas integruotas į Windows. Yra daug kainuoja tie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Print Screen ne fiksuoti dauguma video, tai pats jei bandysite gaudyti tam tikrų vaizdą per bet kuria filmą grotuvas naudoti filmas. Aš naudoju screengrab, jos kainuoja, nėra siejama su ad-ware ir panašūs dirbiniai, ir tikrai yra labai patogi vartotojui. Ekrano Screenshots MSN Webcam pokalbius, taip pat.
|
| |||
| |||
| Būkite atsargūs, kad dėl parsisiųsti svetainės. Svetainės patarėjas peržiūros ne gana. Saugus parsisiųsti iš kūrėjų svetainės. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Ačiū už Gen, folks. I'll give it a try. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Atsiprašome, kad galėtumėte redaguoti / pašalinti saitą?
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| D: / ne privažiavimas neteisingas funkcija | setsuna Faiz seiei | Drives & Removable Media | 0 | 7 birželis 2009 03:23 |
| Cant keisti savo garso sistema "Vista" (Print Screen) | pete21 | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 3 vasaris 2009 04:26 |
| Prašome padėti, kaip Print Screen visa Opera arba Netscape langą XP. | Mohi212 | Multimedia & Codecs | 4 | 27 gruodis 2008 15:21 |
| Prisijungę grafikos problema po update (Print Screen) | pete21 | PC & konsolės Žaidimai | 9 | 7 liepa 2008 03:48 |
| Klaviatūra neveikia dėl prisijungimo | midget373 | General Hardware Chat | 4 | 8 sausis 2008 15:50 |
| Temos įrankiai | |
| |