![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds man pateikt, kāpēc print screen funkcija nedarbojas iekarot kāda cilvēka webcam draugi, kad MSN Messenger? It works OK, izmantojot parastās funkcijas, bet nospiežot ALT Prt Scrn (lai attēlotu aktīvo logu) vai tikai Prt Scrn (lai attēlotu visu ekrānu ne vien kaut kas starpliktuvē. |
|
| |||
| |||
| Nav gatavojas saglabāt video attēlus starpliktuvē (I think) Es nezinu, vai šis video darbiem. Ļaujiet man zināt, un es paskatos uz labo programmu. Try this: Print Screen taustiņu(parasti blakus ritiniet atslēga), tad atvērt mspaint(start / All Programs / Accessories / krāsas) vai līdzīgu programmu un izvēlieties Edit - Paste. Lai ņemtu screenshot tikai viens logs, nevis visu ekrānu izcelt loga vēlaties un turiet Alt Nospiežot Print Screen. Pēc tam vienkārši ietaupīt pic jebkādā formātā vēlaties. Pateicoties Krlll par šo pamācību. |
|
| |||
| |||
| Yep, mēģināja visu, ka nekas paste. Es nevēlos, lai saglabàtu video attēlu, tikai momentuzņēmumu laikā webcam attēlu. Tur, šķiet, ir daži tīkli, kas apgalvo, programmas, to izdarīt, problēmas ir viņi visi ir shareware un izmaksas lejupielādēt, kas ir ok, ja viņi strādā, bet ne tad, ja tie nav. |
|
| |||
| |||
| Jums var būt nepieciešama labāka ekrāna Capture Utility, tad viens iebūvēts Windows. Ir daudz bezmaksas ones. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Drukāt ekrāns neietver visvairāk video, tas pats, ja jūs mēģināt iekarot noteiktu ainu laikā filmu neatkarīgi filmu atskaņotājs lietojat. I use screengrab, tās brīvi, nenāk komplektā ar ad-izstrādājumi un tamlīdzīgi, un tas tiešām tiešām lietotājam draudzīga. Captures ekrānšāviņi MSN webcam sarunas, too.
|
| |||
| |||
| Esiet uzmanīgi šajā lejupielādes vietnē. Site Advisor Review nav diezgan. Droši lejupielādēt no veidotāju vietā. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Paldies par gen, folks. I'll give it a try. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Atvainojiet par to, vai jūs rediģēt / izdzēst saiti?
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |