mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Print Screen funcţie

Reply

Thread Tools
Old 8a Sep 2007, 13:17
VJH
Grupul de stat

Poate cineva sa-mi spui de ce ecran funcţia de imprimare nu funcţionează pentru a captura o imagine de cineva de pe webcam, atunci când MSN Messenger? Funcţionează OK, utilizând funcţiile normale dar apăsând ALT PRT Scrn (pentru a capta fereastra activă) sau doar PRT Scrn (pentru a captura tot ecranul nu a salva nimic în clipboard.
Old 8a Sep 2007, 14:58
Moderator Group

Nu se va salva imagini video în clipboard (cred) nu stiu daca asta functioneaza pentru video. Lasă-mă să mă cunosc şi mă voi uita-te in jur de dreptul de program.

Incearca asta:
Print Screen-cheie
(de obicei, pe lângă defilaţi blocare), apoi deschideţi mspaint(start / toate programele / accesorii / vopsea) sau similare program şi selectaţi Editare - Lipire.
Pentru a face o imagine de o singură fereastră în loc de a evidenţia întregul ecran fereastră pe care doriţi şi ţineţi apăsat Alt atunci când apăsând Print Screen.
Apoi a salva pic în orice format doriţi.
Vă mulţumim pentru că a Krlll tutorial.

Old 8a Sep 2007, 15:29
VJH
Grupul de stat

Da, a încercat toate că, nu este nimic pentru a lipi. Nu vreau pentru a salva o imagine video, doar o imagine în timp a webcam imagine.

Se pare că sunt unele programe de pe net, care pretinde să facă acest lucru, problema este că toţi sunt shareware şi de cost pentru a descărca, care este în regulă în cazul în care locul de muncă, dar nu şi în cazul în care acestea nu o fac.
Old 8a Sep 2007, 15:53
Moderator Group

Posibil să aveţi nevoie de o mai bună captură de ecran utilitate apoi de o construit în Windows. Există multe gratuit cele.

Old 6 decembrie 2007, 18:36
Grupul de donator

De imprimare ecran nu cea mai mare captura video, este la fel dacă încercaţi să capteze o anumită imagine în timpul unui film in orice player de film îl folosiţi.

Eu folosesc screengrab, ei liber, nu vine bundled cu ad-ware şi cum ar fi, şi este cu adevărat foarte prietenos. Captura capturi de ecran din MSN webcam conversaţii, de asemenea.

Sistemul meu: = /

Procesor (e):
AMD 64x2 6000 +
Plăci de bază:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Memorie RAM:
Pirat XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Placă grafică (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (e):
CDRW + DVD-RW [dublu strat]
Cauza / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Răcire:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / 20mb cablu
Monitor (e):
19 "HannsG
Sistem de operare (e):
XP Pro 32bit
Old 6 decembrie 2007, 18:56
Moderator Group

Fii atent cu privire la acest download site-ului. Site Advisor Review nu este destul.

Safe descărca de pe site-ul factorilor de decizie. http://no-nonsense-software.com/freeware/

Old 7 decembrie 2007, 02:49
VJH
Grupul de stat

Multumesc pentru gen, oameni buni. Voi faceţi o încercare.
Old 7 decembrie 2007, 16:15
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Fii atent cu privire la acest download site-ului. Site Advisor Review nu este destul.

Safe descărca de pe site-ul factorilor de decizie. http://no-nonsense-software.com/freeware/
Îmi pare rău, te-ai edita / elimina pe link-ul?

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.