![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva sa-mi spui de ce ecran funcţia de imprimare nu funcţionează pentru a captura o imagine de cineva de pe webcam, atunci când MSN Messenger? Funcţionează OK, utilizând funcţiile normale dar apăsând ALT PRT Scrn (pentru a capta fereastra activă) sau doar PRT Scrn (pentru a captura tot ecranul nu a salva nimic în clipboard. |
|
| |||
| |||
| Nu se va salva imagini video în clipboard (cred) nu stiu daca asta functioneaza pentru video. Lasă-mă să mă cunosc şi mă voi uita-te in jur de dreptul de program. Incearca asta: Print Screen-cheie(de obicei, pe lângă defilaţi blocare), apoi deschideţi mspaint(start / toate programele / accesorii / vopsea) sau similare program şi selectaţi Editare - Lipire. Pentru a face o imagine de o singură fereastră în loc de a evidenţia întregul ecran fereastră pe care doriţi şi ţineţi apăsat Alt atunci când apăsând Print Screen. Apoi a salva pic în orice format doriţi. Vă mulţumim pentru că a Krlll tutorial. |
|
| |||
| |||
| Da, a încercat toate că, nu este nimic pentru a lipi. Nu vreau pentru a salva o imagine video, doar o imagine în timp a webcam imagine. Se pare că sunt unele programe de pe net, care pretinde să facă acest lucru, problema este că toţi sunt shareware şi de cost pentru a descărca, care este în regulă în cazul în care locul de muncă, dar nu şi în cazul în care acestea nu o fac. |
|
| |||
| |||
| Posibil să aveţi nevoie de o mai bună captură de ecran utilitate apoi de o construit în Windows. Există multe gratuit cele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De imprimare ecran nu cea mai mare captura video, este la fel dacă încercaţi să capteze o anumită imagine în timpul unui film in orice player de film îl folosiţi. Eu folosesc screengrab, ei liber, nu vine bundled cu ad-ware şi cum ar fi, şi este cu adevărat foarte prietenos. Captura capturi de ecran din MSN webcam conversaţii, de asemenea.
|
| |||
| |||
| Fii atent cu privire la acest download site-ului. Site Advisor Review nu este destul. Safe descărca de pe site-ul factorilor de decizie. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru gen, oameni buni. Voi faceţi o încercare. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Îmi pare rău, te-ai edita / elimina pe link-ul?
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |