menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Print Screen funkcie

Reply

Thread Tools
Old 8. septembra 2007, 13:17
VJH
Člen Skupina

Default Print Screen funkcie

Môže mi niekto povedať, prečo tlač obrazovky funkcia nefunguje zachytiť obraz něčí webcam keď na MSN Messenger? Funguje to OK pomocou bežné funkcie, ale stlačení ALT Prt Scrn (na zachytávanie aktívneho okna), alebo len Prt Scrn (zachytiť celú obrazovku neukladá nič do schránky.
Old 8. septembra 2007, 14:58
Moderátor skupiny

Nejedná sa chystá zachrániť video snímky do schránky (myslím) Neviem, či to funguje u videa. Dajte mi vedieť a ja budem vyzerať zhruba za právo program.

Zkus tohle:
Print Screen kľúč
(obvykle vedľa Scroll Lock), potom otvorte mspaint(Štart / Programy / Príslušenstvo / náterom) alebo podobný program a vyberte Upraviť - Vložiť.
Ak chcete kúpiť snímku obrazovky z jediného okna miesto celej obrazovky zvýraznite okno, ktoré chcete a držte Alt stlačením Print Screen.
Potom len zachrániť pic v akejkoľvek podobe sa vám páči.
Vďaka Krlll pre tento tutoriál.

Old 8. septembra 2007, 15:29
VJH
Člen Skupina

Jo, vyskúšali všetky, že neexistuje nič, čo by pastu. Nechcem, aby ma to uložiť video obrazu, len malý výsek v čase na webcam obrázok.

Zdá sa, že existuje niekoľko programov na sieť, ktorá tvrdí, že to tak, že problémy sa majú všetky shareware a náklady na stiahnutie, ktorý je v poriadku, ak to nebude fungovať, ale ak tomu tak nie je.
Old 8. septembra 2007, 15:53
Moderátor skupiny

Možno budete potrebovať lepší Screen Capture utility potom ten, postavený na Windows. Existuje veľa voľného kolegovia.

Old 6.prosince 2007, 18:36
Darcu Skupina

Tlačové obrazovke nezaznamenáva väčšinu video, je to rovnaké, ak sa pokúsite zachytiť určitý obraz počas filmu v akejkoľvek film hráč, ktorý používate.

I use screengrab, jeho slobodné, nepochádza zviazané s ad-ware a podobne, a je naozaj užívateľsky prívetivý. Vyhotovuje snímky z MSN webcam konverzácií taky.

Môj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základná doska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamäť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvojvrstvový]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chladenie:
Žalman CNPS9700NT
Sieť / Internet:
duálnou gigabitovou / 20MB Satelit
Monitor (s):
19 "HannsG
Operačný systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 6.prosince 2007, 18:56
Moderátor skupiny

Buďte opatrní na tomto webe k stiahnutiu. Site Poradca Recenzie nie je pekná.

Bezpečné sťahovanie z tvorcov stránok. http://no-nonsense-software.com/freeware/

Old 7 decembra 2007, 02:49
VJH
Člen Skupina

Vďaka za gén, priatelia. Dám ju vyskúšajte.
Old 7 decembra 2007, 16:15
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Buďte opatrní na tomto webe k stiahnutiu. Site Poradca Recenzie nie je pekná.

Bezpečné sťahovanie z tvorcov stránok. http://no-nonsense-software.com/freeware/
Omlouvám se, že by ste upraviť alebo odstrániť odkaz?

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
D: / nie je prístupný nesprávne funkcie setsuna Faiz seiei Drives & Removable Media 0 7. júna 2009 03:23
Cant meniť moje zvukové schéma vo Vista (Print Screen) pete21 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 3. februára 2009 04:26
Prosím pomôžte, ako tlačiť celú obrazovku Opera alebo Netscape okna XP. Mohi212 Multimedia & Kodeky 4 27. decembra 2008 15:21
Online grafické problém po aktualizácii (Print Screen) pete21 PC a herné konzoly 9 7. júl 2008 03:48
Klávesnica nefunguje na prihlásenie midget373 Všeobecné Hardware Chat 4 8. január 2008 15:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.