![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže mi niekto povedať, prečo tlač obrazovky funkcia nefunguje zachytiť obraz něčí webcam keď na MSN Messenger? Funguje to OK pomocou bežné funkcie, ale stlačení ALT Prt Scrn (na zachytávanie aktívneho okna), alebo len Prt Scrn (zachytiť celú obrazovku neukladá nič do schránky. |
|
| |||
| |||
| Nejedná sa chystá zachrániť video snímky do schránky (myslím) Neviem, či to funguje u videa. Dajte mi vedieť a ja budem vyzerať zhruba za právo program. Zkus tohle: Print Screen kľúč(obvykle vedľa Scroll Lock), potom otvorte mspaint(Štart / Programy / Príslušenstvo / náterom) alebo podobný program a vyberte Upraviť - Vložiť. Ak chcete kúpiť snímku obrazovky z jediného okna miesto celej obrazovky zvýraznite okno, ktoré chcete a držte Alt stlačením Print Screen. Potom len zachrániť pic v akejkoľvek podobe sa vám páči. Vďaka Krlll pre tento tutoriál. |
|
| |||
| |||
| Jo, vyskúšali všetky, že neexistuje nič, čo by pastu. Nechcem, aby ma to uložiť video obrazu, len malý výsek v čase na webcam obrázok. Zdá sa, že existuje niekoľko programov na sieť, ktorá tvrdí, že to tak, že problémy sa majú všetky shareware a náklady na stiahnutie, ktorý je v poriadku, ak to nebude fungovať, ale ak tomu tak nie je. |
|
| |||
| |||
| Možno budete potrebovať lepší Screen Capture utility potom ten, postavený na Windows. Existuje veľa voľného kolegovia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tlačové obrazovke nezaznamenáva väčšinu video, je to rovnaké, ak sa pokúsite zachytiť určitý obraz počas filmu v akejkoľvek film hráč, ktorý používate. I use screengrab, jeho slobodné, nepochádza zviazané s ad-ware a podobne, a je naozaj užívateľsky prívetivý. Vyhotovuje snímky z MSN webcam konverzácií taky.
|
| |||
| |||
| Buďte opatrní na tomto webe k stiahnutiu. Site Poradca Recenzie nie je pekná. Bezpečné sťahovanie z tvorcov stránok. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Vďaka za gén, priatelia. Dám ju vyskúšajte. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Omlouvám se, že by ste upraviť alebo odstrániť odkaz?
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| D: / nie je prístupný nesprávne funkcie | setsuna Faiz seiei | Drives & Removable Media | 0 | 7. júna 2009 03:23 |
| Cant meniť moje zvukové schéma vo Vista (Print Screen) | pete21 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 3. februára 2009 04:26 |
| Prosím pomôžte, ako tlačiť celú obrazovku Opera alebo Netscape okna XP. | Mohi212 | Multimedia & Kodeky | 4 | 27. decembra 2008 15:21 |
| Online grafické problém po aktualizácii (Print Screen) | pete21 | PC a herné konzoly | 9 | 7. júl 2008 03:48 |
| Klávesnica nefunguje na prihlásenie | midget373 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 8. január 2008 15:50 |
| Thread Tools | |
| |