![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може било ко рећи мене зашто штампај сцреен функција не ради ухватити слику нечијег када на УЕБЦАМ МСН Мессенгер? Она ради ОК користите нормалне функције него притиснете АЛТ ПРТ Сцрн (до заузимања активног прозора), или само ПРТ Сцрн (ухватити цео екран не сте било што у оставу. |
|
| |||
| |||
| То се не дешава да сачувате видео снимке у оставу (мислим) не знам ако то ради за видео. Дај да знам и ја ћу гледати около за прави програм. Пробај ово: Принт Сцреен тастер(обично уз помицање закључавање) затим отворите мспаинт(Старт / сви програми / додаци / боја) или сличних програма и изаберите Едит - Пасте. За снимање сцреенсхот од само једног прозора уместо целог екрана истакнути прозор желите и држите Алт Када притиснете Принт Сцреен. Тада једноставно сачувајте слике у формат који год желите. Захваљујући Крллл туториал за то. |
|
| |||
| |||
| Ыеп, покушала све да, не постоји ништа за налепите. Не желим да сачувате видео снимке, само хитац у времену од УЕБЦАМ слику. Чини се да постоји неки програм на интернету који тврде да би то урадили, невоља је сви су схареуаре и костим за преузимање која је у реду ако они раде, али не и ако они то не могу. |
|
| |||
| |||
| Ви мај потреба бољи екран хватање комуналних онда онај уграђен у систем Уиндоус. Постоје многи слободни мотивација. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Принт сцреен не већина видео снимци, то је исто ако покушаш ухватити одређени слику током филма у филм све што играч који користите. Користим сцреенграб, његове бесплатно, не долази у пакету са ад-посуђе и сл, те је стварно стварно усер фриендлы. Бележи Сцреенсхотс оф УЕБЦАМ МСН преписки, превише.
|
| |||
| |||
| Будите пажљиви на тој доунлоад сите. Сите Адвисор Ревиеу није лепо. Сеф преузети из бранше месту. хттп://но-нонсенсе-софтуаре.цом/фрееуаре/ |
|
| |||
| |||
| Хвала за један дан ген, хоусефолд. Болестан 'давати то пробати. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Нажалост о томе, да ли бисте изменили / уклоните везу?
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Д: / аццесибле није исправна функција | сетсуна фаиз сеиеи | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 7. јуна 2009 03:23 |
| Цант променити мој видик звук шема у (принт сцреен) | пете21 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 3 фебруар 2009 04:26 |
| Плеасе хелп како штампај сцреен цео Опера или Нетсцапе прозор у КСП. | Мохи212 | Мултимедија и кодеци | 4 | 27 децембар 2008 15:21 |
| Онлине графичке проблем после упдате (принт сцреен) | пете21 | ПЦ & конзоле Игре | 9 | 7. јула 2008 03:48 |
| Кеыбоард не функционишу на пријаву | мидгет373 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 8 јануар 2008 15:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |