![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Може хто-небудь сказати мені, чому функція "Print Screen" не працює для захоплення картина веб-камеру, коли хтось на MSN Messenger? Він добре працює за допомогою звичайних функцій, але натиснувши ALT Prt SCRN (для захоплення активного вікна) або просто Prt SCRN (захопити весь екран не зберігати нічого в буфер обміну. |
|
| |||
| |||
| Він не збирався зберігати відео зображення в буфер обміну (я думаю) я не знаю, якщо це працює для відео. Дозвольте мені знати, і я буду дивитися навколо на правій програмою. Спробуйте це: Print Screen Key(звичайно поруч з Scroll Lock), то відкриті MSPaint(Пуск / Всі програми / Аксесуари / фарбою) або аналогічну програму і виберіть Edit - Paste. Щоб зробити знімок тільки одне вікно замість того, щоб виділити весь екран вікно, яке ви хочете і утримуйте Alt При натисканні Print Screen. Потім просто збережіть ПІК в будь-який формат, який ви хотіли. Завдяки Krlll для цього підручника. |
|
| |||
| |||
| Так, все, що намагався, нічого для вставки. Я не хочу, щоб зберегти відео зображення, просто знімок під час веб-камери. Там, як видається, деякі програми в мережі, які стверджують, щоб зробити це, біда всі вони по каталогах і вартості для завантаження якого в порядку, якщо вони працюють але якщо вони не роблять. |
|
| |||
| |||
| Вам може знадобитися краще Screen Capture утиліта то одна вбудована в Windows. Є багато невільних. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Print Screen, не враховує більшість відео, те ж саме, якщо ви спробуєте захопити певні зображення під час фільму в будь-якому режимі перегляду відео ви користуєтесь. Я використовую Screengrab, його вільно, не поставлятися в комплекті зі спеціальною приналежності і т.д., і це дійсно дуже зручною для користувачів. Робить скріншоти розмов MSN Webcam теж.
|
| |||
| |||
| Будьте обережні, що сайт завантаження. Site Advisor Огляд не дуже. Безпечний завантажити з сайту органів. http://no-nonsense-software.com/freeware/ |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за ген, хлопці. Я дам йому спробувати. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Вибач, що б ви зміните або видаліть посилання?
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |