![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci, já jsem hledal kvalitní tiskárnu, ale jediný problém mám, je jsem si všiml, inkoust náhradní 's jsou velmi drahé. může mi někdo průvodce na této prosím
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Některé tiskárny, např. HP a Lexmark, začlenil tiskové hlavy v kazetě.
To znamená, náhradní sadu kazet velice drahé, často vyšší než náklady na tiskárnu. Epson & Bratr tiskárny, nepoužívejte tuto metodu, jejich náplní právě obsahují inkoust. Také se můžete často získat kompatibilní cartridge pro tyto, v závislosti na modelu. Moje rada by ... vyhledat a rozhodnout o tiskárně, pak hledat na internetu a zjistit, jestli se kazety jsou k dispozici jako compatibles a kontrolu cen, než si koupíte tiskárnu. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
|
|||
|
|||
|
děkuji ti
|
|
|
|||
|
|||
|
Já bych vždy poradit laserové tiskárny, pokud si nechcete jenom černé a bílé nebo šedé stupnice kopírovat, protože budou vždy preferovat inkjets na náklady. Nový buben bude stát hodně nahradit, ale to není tak daleko jako barva + b / w kazetu na mnoha inkjets a bude trvat 1000s stránek.
Vždy můžete zakoupit samostatný foto tiskárny.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Barevné lasery jsou docela levné dnes stejně.