![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, Ψάχνω ένα καλής ποιότητας εκτυπωτή, αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι παρατήρησα το μελάνι αντικατάστασης είναι πολύ ακριβά. μπορεί κανείς να κάνει τον οδηγό μου σε παρακαλώ αυτό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ορισμένοι εκτυπωτές, όπως η HP & Lexmark, ενσωματώνουν την κεφαλή εκτύπωσης στο φυσίγγιο.
Το γεγονός αυτό καθιστά την αντικατάσταση των κασετών που πολύ ακριβά, συχνά περισσότερο από το κόστος του εκτυπωτή. Epson & Brother εκτυπωτές δεν χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή, τα απλά φυσίγγια περιέχουν μελάνη. Επίσης μπορείτε να πάρετε συχνά συμβατές κασέτες για αυτά, ανάλογα με το μοντέλο. Η συμβουλή μου θα ήταν ... αναζητήσουν και να αποφασίσει για τον εκτυπωτή, στη συνέχεια, αναζητήστε στο Διαδίκτυο για να διαπιστωθεί αν οι κασέτες είναι διαθέσιμες ως συμβατές και να ελέγχουν τις τιμές, πριν να αγοράσουν τον εκτυπωτή. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα πάντα συμβουλεύει λέιζερ εκτυπωτή αν θέλουν μόνο μαύρα ή γκρίζα κλίμακα αντίγραφο που θα νικήσει inkjets πάντα σχετικά με το κόστος. Ένα νέο βαρέλι θα κοστίσει πολλά να αντικαταστήσει, αλλά δεν είναι όσο το χρώμα + β / w φυσίγγιο inkjets σε πολλά και θα διαρκέσει 1000s των σελίδων. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ξεχωριστό φωτογραφικό εκτυπωτή.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρώμα λέιζερ είναι πολύ φθηνή και σήμερα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3η Μαρ 2009 22:54 |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP | peter την αλιέα | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2008 06:49 |
| Χρειάζεστε συμβουλές pleasebbb | Paul5192 | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 25 Νοε 2007 16:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |