![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Ja sam obličje za kvalitetan pisač, ali jedini problem mi je sam primjetio tinta zamjenska-a su vrlo skupi. može bilo tko vodi me na ovom molimo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neki pisači, kao što su HP i Lexmark, inkorporirati print metak u glavu.
To čini zamjenski set patrone vrlo skupo, često više od troška za pisač. Brother & Epson tiskari ne koristite ovu metodu, sadržavati samo njihove patrone tinte. Isto tako često možete dobiti kompatibilne patrone za te, ovisno o modelu. Moj savjet bi bio ... tražite i odlučiti na pisač, a zatim potražite na Net da vidi je li patrone su dostupne compatibles, kao i provjeriti cijene, prije nego što kupite pisač. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| hvala ti |
|
| |||
| |||
| Ja bih uvijek savjetovati jedan laserski pisač, ako želite samo crno-bijele ili sive skale kopirati, jer će vas uvijek tukli inkjets na osnovu cijene. Novi bubanj košta puno zamijeniti, ali nije onoliko koliko boju + b / w uložak na mnogim inkjets i trajat će 1000s stranica. Uvijek možete kupiti odvojene foto pisača.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boja laseri su prilično jeftine, kao i danas.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lazer vs Inkjet Printer Printer? | settoogo | Digital Imaging & Pisači | 3 | 3. ožujak 2009 22:54 |
| Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Pisači | 8 | 30. Ruj 2008 05:02 |
| Printer oštećivanje pisača. POMOĆ | Petra ribar | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2008 06:49 |
| Trebate savjetovati pleasebbb | Paul5192 | General Hardware Chat | 5 | 25. studeni 2007 16:58 |
| Thread Tools | |
| |