![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I am looking for a jó minőségű nyomtatót, de az egyetlen probléma már én is észrevettem, a festék csere 's nagyon költséges. Can anybody guide nekem ez kérem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyes nyomtatók, mint például a HP és Lexmark, foglalja bele a fej a patronban.
Ez a csere meg a patron nagyon drága, gyakran több, mint a költsége a nyomtatót. Epson Brother nyomtatók és ne használja ezt a módszert, a patron csak tintát tartalmaz. Ugyancsak akkor gyakran kompatibilis patronok ezeket, attól függően, a minta. Az én tanácsom lenne ... keresni, és dönt a nyomtatót, akkor nézd a Neten, hogy a patronok elérhető compatibles és ellenőrizze az árakat, mielőtt megvásárolja a nyomtatót. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| köszönöm |
|
| |||
| |||
| Én mindig tanácsot a lézer nyomtató ha csak akar fekete-fehér vagy szürke skála másolatát, mivel azok mindig verte inkjets a költségeket. Az új dobos kerül sok helyett, de nem olyan mértékben, mint a szín + b / w patronban sok inkjets és utolsó 1000S oldalt. Bármikor vásárolnak különálló fotó nyomtató.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Színes lézer nagyon olcsó manapság is.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lazer vs Tintasugaras nyomtató nyomtató? | settoogo | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 3. március 2009 22:54 |
| Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen | themadpanda1989 | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 30. Szeptember 2008 05:02 |
| Nyomtatható káros nyomtatóportot. SEGÍTSÉG | Péter halász | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 4. június 2008 06:49 |
| Need tanácsot pleasebbb | Paul5192 | Általános fémáru Chat | 5 | 25. november 2007 16:58 |
| Téma eszközök | |
| |