![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני מחפש מדפסת באיכות טובה, אבל הבעיה היחידה שיש לי היא שיש לי לב של דיו חלופי, זה מאוד יקר. מישהו יכול להנחות אותי על זה בבקשה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מדפסות מסוימות, כגון HP & Lexmark, לשלב את להדפיס את הראש דיו.
זה עושה תחליף סט ראשי דיו יקר מאוד, לעתים קרובות יותר מאשר העלות של המדפסת. Epson & Brother מדפסות אל תשתמש בשיטה זו, רק שלהם דיו להכיל דיו. כמו כן, לעתים קרובות תוכל לקבל תואם דיו עבור אלו, בהתאם לדגם. העצה שלי תהיה ... חפש ולהחליט על המדפסת, אז נראה ברשת, כדי לראות אם הם זמינים כמו דיו compatibles לבדוק מחירים לפני שאתה קונה את המדפסת. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| תודה |
|
| |||
| |||
| תמיד הייתי מייעץ מדפסת לייזר, אם אתה רוצה רק שחור לבן או אפור סולם להעתיק כמו תמיד הם היכו inkjets על העלות. חדש תוף יעלה הרבה להחליף אבל הוא לא ככל צבע + B / W דיו רבים inkjets ויהיה האחרון של דפי 1000s. אתה תמיד יכול לקנות נפרד תמונה מדפסת.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| צבע לייזרים כיום הם די זולים גם כן.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Lazer לעומת למדפסת דיו למדפסת? | settoogo | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 3rd מרץ 2009 22:54 |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה | פיטר את הדייג | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2008 06:49 |
| צריך לייעץ pleasebbb | Paul5192 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | ה -25 בחודש נובמבר 2007 16:58 |
| שרשרת כלים | |
| |