![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I am looking for geros kokybės spausdintuvą, bet tik problema turiu tai aš pastebėjau, kad rašalas pakeitimo 'ai yra labai brangūs. Can anybody vadovas mane šiame prašom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai kurie spausdintuvai, tokių kaip HP ir Lexmark, įtraukti Spausdinti galvos užtaise.
Šis pakeitimas leidžia nustatyti kasečių labai brangus, dažnai daugiau nei iš spausdintuvo kaina. Epson & Brother spausdintuvai negalite naudoti šį metodą, jų tiesiog yra rašalo kasečių. Taip pat galite dažnai gauti suderinama kasetės šių, priklausomai nuo modelio. Mano patarimas būtų ... ieškoti ir priimti sprendimus dėl spausdintuvo, tada pažiūrėkite į Grynosios pamatyti jeigu užtaisai yra kaip compatibles ir sužinoti kainas, prieš pirkdami spausdintuvą. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| ačiū |
|
| |||
| |||
| Aš visada patars ir lazerinių spausdintuvų, jei norite tik juodos ir baltos arba pilkos skalės nukopijuoti, nes jie visada bus įveikti inkjets į sąnaudas. Naujas būgnas kainuoja daug pakeisti, bet tai ne kiek spalva + b / w kasetė daug inkjets ir truks 1000s puslapių. Jūs visada galite nusipirkti atskirai Nuotraukų spausdintuvas.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spalva lazeriai yra gana pigūs dabar taip pat.