![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, Caut o imprimantă de bună calitate, dar singura problema ce am este Am observat de cerneală înlocuirea lui sunt foarte scumpe. poate cineva de mine pe acest ghid, vă rugăm să |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Unele imprimante, cum ar fi HP & Lexmark, includerea de imprimare capul în cartuş.
Acest lucru face un înlocuitor set de cartuşe foarte scump, de multe ori mai mult decât costul de imprimantă. Epson & Brother imprimante nu utilizaţi această metodă, să conţină doar lor cartuşe de cerneală. De asemenea, puteţi obţine deseori compatibile pentru aceste cartuşe, în funcţie de model. Sfatul meu ar fi ... căuta şi decide cu privire la imprimanta, apoi privi pe net, pentru a vedea dacă sunt disponibile, de cartuşe compatibile şi preţurile verifica, înainte de a cumpăra de imprimantă. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Aş recomanda întotdeauna o imprimanta laser, dacă doriţi doar în alb şi negru sau gri scară exemplar în care acestea vor bate mereu inkjets pe baza costului. Un nou tambur va costa foarte mult pentru a înlocui, dar nu este la fel de mult ca o culoare + b / w cartuş pe mai multe inkjets şi va dura 1000s de pagini. Puteţi oricând să cumpere o imprimanta foto.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Culoare lasere in ziua de azi sunt destul de ieftine, de asemenea.