![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci, já jsem hledal kvalitnú tlačiareň, ale jediný problém mám, je som si všimol, atrament náhradné 's sú veľmi drahé. môže mi niekto sprievodcu na tejto prosím
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Niektoré tlačiarne, napríklad HP a Lexmark, začlenil tlačovej hlavy v kazete.
To znamená, náhradné sadu kaziet veľmi drahé, často vyššie ako náklady na tlačiareň. Epson & Bratr tlačiarne, nepoužívajte túto metódu, ich náplňou práve obsahujú atrament. Tiež sa môžete často získať kompatibilné cartridge pre tieto, v závislosti od modelu. Moja rada by ... vyhľadať a rozhodnúť o tlačiarni, potom hľadať na internete a zistiť, či sa kazety sú k dispozícii ako compatibles a kontrolu cien, ako si kúpite tlačiareň. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
|
|||
|
|||
|
ďakujem ti
|
|
|
|||
|
|||
|
Já bych vždy poradiť laserové tlačiarne, ak si nechcete jenom čiernej a bielej alebo šedej stupnice kopírovať, pretože budú vždy preferovať inkjets na náklady. Nový bubon bude stáť veľa nahradiť, ale to nie je tak ďaleko ako farba + b / w kazetu na mnohých inkjets a bude trvať 1000S stránok.
Vždy môžete zakúpiť samostatný foto tlačiarne.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Farebné lasery sú docela lacné dnes rovnako.