![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, ben kaliteli bir yazıcı için, ama arıyorum tek sorun var ben çok pahalı mürekkep yerine 'fark vardır. herkes bu konuda lütfen bana yol olabilir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HP ve Lexmark gibi bazı yazıcılar, kartuş ve baskı kafası içermektedir.
Bu çok sık yazıcının maliyeti daha pahalı yedek kartuşları set yapar. Epson & Brother yazıcılar ve kartuşlarını sadece mürekkep içeren bu yöntemi kullanmayın. Ayrıca sık sık bu için, modeline bağlı olarak uyumlu kartuş alabilirsiniz. Benim tavsiyem olacak ... önce yazıcı satın on the Net eğer Kartuşların compatibles ve kontrol fiyatlarla olarak mevcuttur görmek için, bak arayın ve yazıcı karar o zaman. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| teşekkür ederim |
|
| |||
| |||
| Yalnızca istediğiniz siyah-beyaz veya gri ölçekli kopyası, her zaman maliyet inkjets yendi olacak hep bir lazer yazıcı öneririm. Yeni bir yerine bir sürü mal olacak davul ancak bir renk olarak çok çok inkjets + üzerine s / b kartuş olmadığını ve 1000S sayfaları sürecek. Her zaman ayrı bir fotoğraf yazıcı satın alabilirsiniz.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Renk laserleri güzel günümüzde de ucuz değillerdir.