![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, я шукаю гарної якості друку, але я тільки проблема є це я помітив, що чорнило заміна 'S коштують дуже дорого. може хто-небудь наставить мене на цьому будь ласка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У деяких принтерах, таких як HP & Lexmark, включити друкувальної голівки у картриджі.
Це дозволяє замінити набір картриджів дуже дорогі, часто більше, ніж вартість принтера. Epson принтери Brother & Не використовуйте цей метод, їх просто містити картриджі чорнилом. Також ви можете отримати сумісні картриджі для них, залежно від моделі. Моя порада буде ... шукати і вирішили на принтері, а потім заглянути в мережі, щоб переконатися, що картриджі доступні як сумісні, щоб переглянути ціни, перш ніж купити принтер. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Спасибо |
|
| |||
| |||
| Я завжди раджу лазерний принтер, якщо ви хочете тільки чорний і білий або сірий масштабу копії, як вони завжди будуть бити струменеві принтери за ціною. Новий барабан буде коштувати багато, щоб замінити, але це не так багато, як колір + ч / б картриджа на багато струменеві принтери і триватиме 1000S сторінок. Ви завжди можете купити окремо фотопринтер.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кольори лазерів досить дешево, а в наші дні.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Необхідно повідомити pleasebbb | Paul5192 | Генеральний обладнання чат | 5 | 25 листопада 2007 16:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |