Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP Έχω ένα πρόβλημα με τους εκτυπωτές.
Εκτυπωτές: HP LaserJet 4 + και Inkjet HP 820cxi
Ήταν συνδεδεμένη με ένα Dell P4, θα εκτύπωσης ένα πρόβλημα εμφανίστηκε και εκτύπωση λάθους ήρθε, κάποιος προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσετε XP και πάλι δεν τύχη. Διαγράψτε τα προγράμματα οδήγησης του εκτυπωτή και εικόνες, επανεκκίνηση, αλλά ο υπολογιστής δεν αυτόματη επιλογή της εκτυπωτές.
Έτσι, την επαναδιαμόρφωση της οδήγησης και το Bingo το ανιχνεύει αυτόματα τέθηκε και εγκαταστήσει την εκτυπωτές που χρησιμοποιούν τα 4 + το πολύ, όταν χρησιμοποιούν το Inkjet, μερικές φορές ή υπάρχει μια λόξυγγας, δεν πρόκειται να εκτυπώσετε. Η τελευταία φορά που το έκανε αυτό Ι επαναδιαμορφώθηκε, χωρίς επιτυχία, διότι δεν υπάρχει τίποτα που προέρχονται από τη θύρα του εκτυπωτή, νεκρά (dos εντολές δεν προσπάθησε), προσπάθησα ένα USB - προσαρμογέα παράλληλα, σε πρώτο δεν λειτουργήσει σωστά, τότε εργασίες ok με το 4 +, αλλά δεν με το 820.
Έτσι θα έχεις μια άλλη μονάδα, διαμορφωμένη αυξήθηκε και οι εκτυπωτές, χρησιμοποιώντας και πάλι το 820, το χαρτί που είχαν κολλήσει και πάλι στο ίδιο το σενάριο, δεν προέρχονται από τη θύρα του εκτυπωτή. Αυτό που έκανα ήταν ότι η ανακοίνωση, όταν προσπαθούσε να εκτυπώσετε μια δοκιμαστική σελίδα, η οθόνη φαίνεται να σταματά τρεμοσβήματος τότε περίπου 1 - 2 λεπτά, θα ξεκινήσει και πάλι τρεμοσβήματος πω για 20 δευτερόλεπτα τότε σταματήσει να πιστεύω ότι είναι το 820, είναι ότι υπάρχει ούτως ή άλλως το 820 μπορεί να έχει κάποια βλάβη και να καταστραφεί η μητρική πλακέτα
I επανεγκατασταθούν XP χρησιμοποιώντας την αναβάθμιση, ακόμη δεν θα επιλέξει την αυτόματη εκτυπωτές, (εγώ δεν τη σειρά της επαναφοράς συστήματος)
Έχω αλλάξει το καλώδιο του εκτυπωτή με τη μία να χρησιμοποιήσω ακόμη τίποτα δεν.
Είμαι ακόμα στην επαναμορφοποιήσει και επανεγκατάσταση, δεν το τώρα γιατί ή πώς μπορεί να βλάψει τη θύρα του εκτυπωτή. Μπορεί να προκληθεί βλάβη από την αλλαγή της εκτυπωτές, εάν είναι ενεργοποιημένο; Κανείς δεν σας λέει την αλήθεια.
Εδώ στην Γκάνα συγκράτησης των ανταλλακτικών μπορεί να είναι πολύ δύσκολο.
Παρακαλούμε σοβαρά χρειάζονται βοήθεια και συμβουλές.
Χαιρετισμοί
Peter |