Nyomtatható káros nyomtatóportot. SEGÍTSÉG Van egy probléma nyomtatókat.
Nyomtatók: HP LaserJet 4 + és HP tintasugaras 820cxi
Ezek kapcsolódnak a Dell P4, a nyomtatási probléma egy nyomtatási hiba történt, és jött valaki megpróbálta XP újratelepítése sem szerencsét. Törölje a vezetők és a nyomtató ikon, reboot, de a számítógép nem auto pick a nyomtatókat.
Így hát újra a meghajtóba, és a pálinka az automatikusan érzékeli, és eljött a telepített nyomtatók, akkor használja a 4 + a legjobban, ha használja a tintasugaras, néhány alkalommal, illetve egy csuklás, az nem fog nyomtatni. Az utolsó alkalommal, amikor ezt tette én újra, de nem járt sikerrel, mert nincs semmi származó nyomtató port, meghalt (dos parancsok nem próbáltam), kipróbáltam egy USB - Párhuzamos adapter, az első, hogy nem működik megfelelően, akkor ez meg az OK A 4 +, de nem a 820.
Tehát van egy másik egység, formázott, hogy felvette a nyomtatók, újra a 820, a papír elakadt, és vissza ugyanazon forgatókönyv sem érkezik a nyomtató port. Mit csináltam nyilatkozat volt, hogy amikor megpróbál kinyomtatni egy tesztoldalt, úgy tűnik, hogy a monitor villódzásmentes akkor leáll kb 1 - 2 perc ez akkor kezdi újra villódzásmentes mondjuk 20 másodpercig, majd állítsa le azt hiszem, ez a 820, ott van egyébként, hogy a a 820 lehet a hiba és a kár az alaplap
Én újratelepítendő XP a frissítést, még mindig nem auto pick a nyomtatók, (nem pedig a rendszer-visszaállítás)
Megváltoztam a nyomtató kábelt a használhatom még mindig semmi.
Én még mindig újra és újra, de nem most, miért, vagy hogyan károsíthatja a nyomtató port. Nem sérült megváltoztatásával a nyomtatók, ha be van kapcsolva? Senki sem mondja meg az igazat.
Itt Ghána Ismerkedés kaparintotta kíméli is nagyon nehéz.
Kérjük, komoly segítséget és tanácsot szükség.
Üdvözlettel
Peter |