פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה

Reply

שרשרת כלים
Old 4 יוני 2008, 06:49
קבוצת חברות חדשות

Default פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה

אני כבר בעיה עם מדפסות.
מדפסות: לייזר HP 4 + ו דיו HP 820cxi
הם היו קשורים א Dell P4, תהיה בעיה הדפסה ולהדפיס התרחשה שגיאה הגיעו, מישהו ניסה שוב מחדש XP ללא הצלחה. מחק את מנהלי ההתקן של המדפסת סמלי, אתחול מחדש, אך המחשב אינו אוטומטי לקחת את מדפסות.
אז אני reformatted הכונן ואת מזהה אוטומטית את בינגו הגיע והתקנה של מדפסות, הם משתמשים 4 + ביותר, כאשר הם משתמשים דיו, כמה פעמים או שם של לשהק, היא לא תדפיס. הפעם האחרונה בה עשה את זה אני reformatted, ללא הצלחה, כי אין דבר מגיעים יציאת המדפסת, מת (ניסו DOS פקודות כלום), ניסיתי כבל USB - מתאם במקביל, בהתחלה זה לא עובד כראוי, אז זה עובד בסדר עם 4 + אבל לא עם 820.
אז יש להם עוד יחידה, בפורמט זה לאסוף את המדפסות, שוב באמצעות 820, על נייר jammed ושהם חזרה לאותו תרחיש, שום דבר לא בא מן יציאת מדפסת. מה שעשיתי היה לשים לב כי כאשר אני מנסה להדפיס עמוד ניסיון, לפקח על כך נראה כי היא מפסיקה להבהב אודות 1 - 2 דקות זה יתחיל שוב להבהב לומר 20 שניות אז אני חושב להפסיק את זה 820, הוא שם את זה בכל מקרה את יכולה לקבל 820 תקלות ואת הנזק לוח האם
אני משתמש ב XP מחדש את השדרוג, עדיין לא לקחת את מדפסות אוטומטי, (אני לא התור של System Restore)
אני שינית את כבל המדפסת אחד אני משתמש עדיין כלום.
אני עדיין כדי לאתחל מחדש ולהתקין מחדש, אני לא עכשיו למה או איך זה יכול לפגוע יציאת מדפסת. זה יכול להיות פגום באמצעות שינוי למדפסות אם עברת על זה? אף אחד לא אומר לך את האמת.
כאן גאנה מקבל אחוז spares יכול להיות מאוד קשה.
אנא רצינית עזרה וייעוץ הצורך.
דרישת שלום
פיטר
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Lazer לעומת למדפסת דיו למדפסת? settoogo Digital Imaging & מדפסות 3 3rd מרץ 2009 22:54
Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown themadpanda1989 Digital Imaging & מדפסות 8 30 ספטמבר 2008 05:02
צריך מדפסת חדשה ... craiig Digital Imaging & מדפסות 3 4th מאי 2008 04:39
מדפסת tinkerbell רישות, מודמים & VoIP 16 -28 נובמבר 2007 15:00
מדפסת חדשה - 3 פונקציות 1 המדפסת ... Cubeox כללי חומרה צ 'אט 2 21st אוקטובר 2006 06:34
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.