mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 4, 2008, 06:49
Naujas Narys

Aš su spausdintuvais problema.
Spausdintuvai: HP LaserJet 4 "+" ir "HP" Inkjet "820cxi
Jie buvo susiję su "Dell P4, bus spausdinimas problema atsirado ir spausdinimo klaidos atėjo, kažkas bandė įdiegti XP, dar nėra laimės. Ištrinti vairuotojams ir etikečių spausdintuvo, perkrauti, tačiau kompiuteryje nėra auto pick spausdintuvus.
So I pertvarkė vairuoti ir bingo Auto aptinka atėjo ir įdiegti spausdintuvai, jie naudojasi 4 + dažniausiai, kai jie naudoja Inkjet, kelis kartus arba there's žagsėti, jis negali spausdinti. Paskutinį kartą jis tai padarė man pertvarkė, be sėkmės, nes nieko iš spausdintuvo prievadas, miręs (bandė dos komandos nieko), aš bandžiau USB - Parallel adapteris, bent iš pradžių ji neveikia tinkamai, tai darbas ok su 4 +, bet ne su 820.
Ir jie gavo iš kito vieneto, suformatuot ji pakėlė spausdintuvai, dar kartą naudojant 820, knygos užsikimšęs ir buvo grįžti į tą patį scenarijų, niekas iš spausdintuvo prievadas. Ką aš padariau, kad pranešimas buvo, kai aš bandžiau spausdinti bandomąjį puslapį, stebėti, atrodo, kad mirgėjimas tada jis nustoja apie 1-2 min ji pradės vėl mirgėjimas pasakyti per 20 sekundžių po to nutraukti Manau, tai 820, tai ten vis tiek, kad 820 gali sukelti kaltės ir žalos plokštės
Aš iš naujo XP naudodami atnaujinimą, dar nebus auto pick spausdintuvai (I didn't posūkis System Restore)
Aš pakeistas spausdintuvo kabelis su vienu galiu naudoti dar nieko.
Aš dar formatuoti ir įdiegti iš naujo, aš dar ne dabar, kodėl ir kaip tai gali pakenkti spausdintuvo prievadas. Ar tai gali būti sugadintas keičiant spausdintuvai jei jis įjungtas? Niekas jums pasakys tiesą.
Čia Gana Getting turėti atsarginių dalių gali būti labai sunku.
Prašome rimtos pagalbos ir patarimų reikia.
Linkėjimai
Petras
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.