![]() |
|
| |||
| |||
| Man problēma ar printeri. Printeri: HP LaserJet 4 + un HP Inkjet 820cxi Tie bija saistīti ar Dell P4, būs drukas radusies problēma un drukas kļūda bija kāds mēģinājis pārinstalēt XP atkal no luck. Izdzēst draiveri un printera ikonas, reboot, bet dators nav auto izvēlēties printeri. Tāpēc es pārveidots vadīt transportlīdzekļus un bingo auto atrod nāca un uzstāda printeri, viņi izmanto 4 + lielākais, kad tie izmanto Inkjet, pāris reizes, vai tur ir žagas, tā nebūs print. Pēdējo reizi tas notika, to es pārveidots, bez panākumiem, jo tur neko no printera portu, miruši (mēģināju dos komandas nekas), es mēģināju USB - paralēli adapteri, sākumā tas nedarbojas pareizi, tad tas darbojas ok ar 4 +, bet ne ar 820. Lai viņi ieguvuši citā vienībā, format to paņēma printeri, vēlreiz, izmantojot 820, papīra iesprūst un tika atpakaļ uz paša scenārija, nekā no printera portu. Ko es darīju paziņojums bija, ka kad es centos izdrukāt testa lappusi, kontrolēt šķiet mirgot tad tā apstājas apmēram 1-2 min tas sāks atkal mirgot teikt par 20 sekundēm un tad stop Es domāju, ka 820, vai ir vienalga, ka 820 var būt kļūdas un kaitējumu mātesplatē Es pārinstalēta, XP, izmantojot jaunināšanas vēl nebūs auto izvēlēties printeri (I neieradās sistēmas atjaunošanai) Es esmu mainījies printera kabeli vienam izmantot vēl nekas. Es esmu vēl pārformatēt un pārinstalēt, man ne tagad, kāpēc un kā tas var bojāt printera portu. Vai tas ir bojāts, mainot printerus, ja tas ir ieslēgts? Neviens saka jums patiesību. Šeit Gana kļūst kravas rezerves daļas var būt ļoti grūti. Lūdzu nopietna palīdzība un padoms nepieciešams. Sveicieni Peter |