rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Drukarki szkodliwe port drukarki. POMOC

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 cze 2008, 06:49
Nowe państwa grupy

Default Drukarki szkodliwe port drukarki. POMOC

I've problem z drukarek.
Drukarki: HP LaserJet 4 + i atramentowe HP 820cxi
Były one podłączone do Dell P4, będzie problem drukowania i drukowania błąd przyszedł ktoś próbował ponownej instalacji XP nie ma szczęścia. Usuń sterowniki i drukarki ikony, reboot, ale komputer nie auto wybrać drukarek.
Więc przekształcony dysk i bingo automatyczne wykrywa zainstalowane przyszedł i drukarek, używają 4 + najbardziej, kiedy użyć atramentowe, kilka razy lub nie jest czkawka, nie będzie drukować. Ostatni raz miało to miejsce tego I przekształcony, bez powodzenia, ponieważ nie ma nic pochodzących z portu drukarki, martwe (próbował dos komendy nic), próbowałem USB - równolegle karty, w pierwszym nie działa poprawnie, a następnie go ok z 4 +, ale nie z 820.
Więc nie ma innej jednostki, sformatowany to zabierani drukarek, ponownie przy użyciu 820, papier zablokowane i powrót do tego samego scenariusza, nic nie pochodzących z portu drukarki. Co zrobiłem, że zawiadomienie zostało kiedy próbuje wydrukować stronę testową, monitor wydaje się migotania następnie zatrzymuje około 1 - 2 min to znowu migotanie powiedzieć o 20 sekund a następnie zatrzymać I think it's the 820, mimo że jest tam do 820 mogą mieć usterki i uszkodzenia płyty głównej
I ponownie zainstalować XP przy użyciu aktualizacji nadal nie będzie automatycznie wybrać drukarek (nie wyłącz przywracanie systemu)
I've zmiana kabla drukarki do jednego mogę używać nadal nic.
Ja jeszcze do sformatowania i ponownej instalacji, nie teraz, dlaczego i w jaki sposób może doprowadzić do uszkodzenia portu drukarki. Czy może być uszkodzony, zmieniając drukarek jeśli jest włączony? Nikt nie powie Ci prawdę.
Tu, w coraz Ghana posiadają części zamiennych może być bardzo trudne.
Prosimy o pomoc i poradę poważne potrzebne.
Pozdrowienia
Piotra
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.