![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've problem z drukarek. Drukarki: HP LaserJet 4 + i atramentowe HP 820cxi Były one podłączone do Dell P4, będzie problem drukowania i drukowania błąd przyszedł ktoś próbował ponownej instalacji XP nie ma szczęścia. Usuń sterowniki i drukarki ikony, reboot, ale komputer nie auto wybrać drukarek. Więc przekształcony dysk i bingo automatyczne wykrywa zainstalowane przyszedł i drukarek, używają 4 + najbardziej, kiedy użyć atramentowe, kilka razy lub nie jest czkawka, nie będzie drukować. Ostatni raz miało to miejsce tego I przekształcony, bez powodzenia, ponieważ nie ma nic pochodzących z portu drukarki, martwe (próbował dos komendy nic), próbowałem USB - równolegle karty, w pierwszym nie działa poprawnie, a następnie go ok z 4 +, ale nie z 820. Więc nie ma innej jednostki, sformatowany to zabierani drukarek, ponownie przy użyciu 820, papier zablokowane i powrót do tego samego scenariusza, nic nie pochodzących z portu drukarki. Co zrobiłem, że zawiadomienie zostało kiedy próbuje wydrukować stronę testową, monitor wydaje się migotania następnie zatrzymuje około 1 - 2 min to znowu migotanie powiedzieć o 20 sekund a następnie zatrzymać I think it's the 820, mimo że jest tam do 820 mogą mieć usterki i uszkodzenia płyty głównej I ponownie zainstalować XP przy użyciu aktualizacji nadal nie będzie automatycznie wybrać drukarek (nie wyłącz przywracanie systemu) I've zmiana kabla drukarki do jednego mogę używać nadal nic. Ja jeszcze do sformatowania i ponownej instalacji, nie teraz, dlaczego i w jaki sposób może doprowadzić do uszkodzenia portu drukarki. Czy może być uszkodzony, zmieniając drukarek jeśli jest włączony? Nikt nie powie Ci prawdę. Tu, w coraz Ghana posiadają części zamiennych może być bardzo trudne. Prosimy o pomoc i poradę poważne potrzebne. Pozdrowienia Piotra |