Tlačiareň damaging port tlačiarne. NÁPOVEDA Jsem problém s tlačiarňami.
Tlačiarne: HP LaserJet 4 +, HP Atramentové 820cxi
Boli pripojené k počítaču Dell P4, bude problém nastal tlače a tlačových chýb prišiel niekto pokúsil reinštaláciou XP opäť žiadne šťastie. Odstráňte ovládače a tlačiarne ikon, reštartujte počítač, ale nemá auto vybrať tlačiarne.
Tak jsem preformátovania mechaniky a bingo auto prišiel a detekuje nainštalované tlačiarne, ktoré používajú 4 + najviac, keď sa používajú Atramentové, niekoľkokrát alebo tam je zádrhel, nebude tlačiť. V poslednej dobe jej to udělal já preformátovania, bez úspechu, pretože nie je nič pochádzajúce z portu tlačiarne, mŕtvych (pokúsil dos príkazy nič), Zkoušel jsem USB - paralelní adapter, najprv ho nefungujúcich, potom to funguje OK s 4 +, ale nie s 820.
Tak to mám iné jednotky, je naformátovaná vyzvednout v tlačiarňach, opäť s použitím 820, papier zaseknutý a boli späť do rovnakého scenára, čo prichádza z portu tlačiarne. Co som urobil bolo oznámenie, že keď som sa snažil vytlačiť testovaciu stranu, na monitore sa zdá blikání potom zastaví o 1 až 2 minúty začne zase hovoria blikanie po dobu 20 sekúnd, potom si myslím, že zastávka je 820, je tam aj tak, že na 820 môže mať chyby a poškodenia základné dosky
Jsem přeinstalovat XP pomocou upgrade, stále ešte nebude auto vybrať tlačiarne (I didn't prelome obnovenia systému)
Som zmenil kábel tlačiarne do jednej používám stále nič.
Já jsem ještě preformátovať a preinštalovať, nemám teraz, prečo a ako ju môžu poškodiť tlačiareň prístavu. Môže to byť poškodený zmenou tlačiarne, ak je zapnutý? Nikto nepovie vám pravdu.
Tady v Ghane držanie na náhradné diely môžu byť veľmi ťažké.
Prosím vážne pomoc a rady potrebné.
Pozdravy
Peter |