Принтер оштећивање штампача. ПОМОЋ Ја сам проблем са штампача.
Штампачи: ХП ЛасерЈет 4 + и ХП Инкјет 820цкси
Они су повезани са Делл П4, штампу ће се проблем догодио и исписати грешку дође, неко покушао поново инсталирати КСП без среће. Брисање драјвера и штампача иконе, поновно подизање система, али се рачунар не ауто одабрати штампача.
Тако сам реформаттед погон и Бинго аутоматски детектује дошли и инсталиране штампаче, они користити највише 4 +, кад користите Инкјет, неколико пута или има штуцање, неће исписати. Последњи пут сам то учинио овај реформаттед, без успеха, јер нема долазе из штампача, мртва (покушао ДОС наредбе ништа), ЈА суђен УСБ - паралелни адаптер, у почетку није исправно радити, онда то раде ок са 4 +, али не са 820.
И они је добио још једну јединицу, форматиране је покупили штампаче, поново користећи 820, лист закрчен и били назад на истом сценарију, ништа не долази из штампача. Шта сам учинио приметити је да када сам био тежак за одштампате пробну страницу, монитор изгледа да пламичак онда престаје око 1 - 2 минс то ће се почети поново пламичак рећи за 20 секунди, а затим престати Мислим да је то 820, да је тамо ионако 820 може се добити грешка и оштећења матичне плоче
Ја реинсталлед КСП користите надоградњу, ипак неће покупити ауто штампаче, (нисам обратим Опоравак система)
Сам променио принтер кабл на једном Користим и даље ништа.
Ја сам тек реформатизовати и наново, не сад зашто или како то може оштетити принтер порт. Може ли се оштетити променом Штампачи ако је укључен? Нико не говори ли истину.
Овде у Гани узимајући држите резервни делови и може бити веома тешко.
Молимо озбиљне савете и помоћ потребна.
Поздрави
Петар |