Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА У мене проблема з принтерами.
Принтери: HP LaserJet 4 + і HP Inkjet 820cxi
Вони були пов'язані з Dell P4, друк буде проблема сталася помилка і друк прийшов, хтось спробував перевстановлення XP знову не пощастило. Видалити драйвера принтера та ікон, перезавантаження, але комп'ютер не Auto вибирати принтери.
Так що я переформатувати диск і бінго прийшла сама визначить і встановить принтери, вони використовують 4 + саме, коли вони використовують струминні, кілька разів або буває, гикавка, вона не буде друкувати. Останній раз він зробив це, я переформатований, без будь-якого успіху, тому що немає нічого Виходячи з порту принтера, мертвих (пробував DOS команд нічого), я спробував USB - паралельний адаптер, спочатку він не працював належним чином, то його робота OK з 4 +, але не з 820.
Тому вони отримали інший підрозділ, відформатований він узяв принтери, знову використовуючи 820, папір застрягла і поверталися до того ж сценарію, нічого Виходячи з порту принтера. Те, що я помітив, що коли я намагався друкування тестової сторінки, монітор здається, мерехтіння то зупиняється близько 1 - 2 хв вона почне знову говорити мерехтіти протягом 20 секунд, потім зупинка Я думаю, це 820, є все одно, що 820 може бути вина і пошкодження материнської плати
Я перевстановить ХР за допомогою оновлення, як і раніше не буде автоматично вибирати принтери, (я не перетворити "Відновлення системи")
Я змінив кабель принтера до одного я використовую ще нічого.
Я ще для переформатування і переустановлення, я не тепер, чому і як це може пошкодити принтер. Чи може він бути пошкоджені при зміні принтерів, якщо вона включена? Ніхто не говорить вам правду.
Тут, в Гані попадання запасних частин може бути дуже важким.
Будь ласка, серйозна допомога і консультації необхідні.
Привіт
Пітера |