менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 червня 2008, 06:49
Нові члени групи

Default Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА

У мене проблема з принтерами.
Принтери: HP LaserJet 4 + і HP Inkjet 820cxi
Вони були пов'язані з Dell P4, друк буде проблема сталася помилка і друк прийшов, хтось спробував перевстановлення XP знову не пощастило. Видалити драйвера принтера та ікон, перезавантаження, але комп'ютер не Auto вибирати принтери.
Так що я переформатувати диск і бінго прийшла сама визначить і встановить принтери, вони використовують 4 + саме, коли вони використовують струминні, кілька разів або буває, гикавка, вона не буде друкувати. Останній раз він зробив це, я переформатований, без будь-якого успіху, тому що немає нічого Виходячи з порту принтера, мертвих (пробував DOS команд нічого), я спробував USB - паралельний адаптер, спочатку він не працював належним чином, то його робота OK з 4 +, але не з 820.
Тому вони отримали інший підрозділ, відформатований він узяв принтери, знову використовуючи 820, папір застрягла і поверталися до того ж сценарію, нічого Виходячи з порту принтера. Те, що я помітив, що коли я намагався друкування тестової сторінки, монітор здається, мерехтіння то зупиняється близько 1 - 2 хв вона почне знову говорити мерехтіти протягом 20 секунд, потім зупинка Я думаю, це 820, є все одно, що 820 може бути вина і пошкодження материнської плати
Я перевстановить ХР за допомогою оновлення, як і раніше не буде автоматично вибирати принтери, (я не перетворити "Відновлення системи")
Я змінив кабель принтера до одного я використовую ще нічого.
Я ще для переформатування і переустановлення, я не тепер, чому і як це може пошкодити принтер. Чи може він бути пошкоджені при зміні принтерів, якщо вона включена? Ніхто не говорить вам правду.
Тут, в Гані попадання запасних частин може бути дуже важким.
Будь ласка, серйозна допомога і консультації необхідні.
Привіт
Пітера
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Лазерні принтери проти струменевий принтер? settoogo Digital Imaging & Принтери 3 3 березня 2009 22:54
Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30 вересня 2008 05:02
Потрібен новий принтер ... craiig Digital Imaging & Принтери 3 4 травня 2008 04:39
Принтер Tinkerbell Мережа, Модеми & VoIP 16 28 листопада 2007 15:00
Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ... Cubeox Генеральний обладнання чат 2 21 жовтня 2006 06:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.