по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтер Драйвери

Reply

Нишка Инструменти
Old 29 януари 2008, 01:51
Новите държави Група

Default Принтер Драйвери

Здравейте отново

Има друг проблем.

Имам Olivetti Aby Way принтер - но диска се надрасква и аз просто купих нов компютър и би искал да изтеглите драйвери за да мога да го използвам. Когато аз го изтеглите от сайта Olivetti го казвам този файл е повреден.

Някой може да помогне, моля?

Благодаря
Lynne
Old 29-ти януари 2008 година, 02:51
Номер на групата

Default Принтер Драйвери

Цитат:
Първоначално Публикувано от lynne9999 View Post
Здравейте отново

Има друг проблем.

Имам Olivetti Aby Way принтер - но диска се надрасква и аз просто купих нов компютър и би искал да изтеглите драйвери за да мога да го използвам. Когато аз го изтеглите от сайта Olivetti го казвам този файл е повреден.

Някой може да помогне, моля?

Благодаря
Lynne
Предполагам, че имаш предвид какъвто и да било начин. Best имейл тях, или ако сте да ни кажете кои шофьор на един от нас може да се потвърди, че проблемът е тяхната цел не е твое.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc