μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Τα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Ιαν 2008, 01:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας και πάλι

Έχεις ένα άλλο πρόβλημα.

Έχω ένα Olivetti Aby Way εκτυπωτή - αλλά ο δίσκος είναι γδαρμένο και μόλις αγόρασα ένα νέο pc και θα ήθελα να κατεβάσετε τους οδηγούς, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσει. Όταν το κατεβάσετε από το site της Olivetti πω ότι αυτό το αρχείο είναι κατεστραμμένο.

μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ;;

Σε ευχαριστώ
Lynne
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 02:51
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας lynne9999 View Post
Γεια σας και πάλι

Έχεις ένα άλλο πρόβλημα.

Έχω ένα Olivetti Aby Way εκτυπωτή - αλλά ο δίσκος είναι γδαρμένο και μόλις αγόρασα ένα νέο pc και θα ήθελα να κατεβάσετε τους οδηγούς, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσει. Όταν το κατεβάσετε από το site της Olivetti πω ότι αυτό το αρχείο είναι κατεστραμμένο.

μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ;;

Σε ευχαριστώ
Lynne
Υποθέτω εννοείς οποιοδήποτε τρόπο. Best e-mail τους, ή αν έχετε να μας πείτε ποιο πρόγραμμα οδήγησης ένας από εμάς μπορεί να επιβεβαιώσει το πρόβλημα είναι το τέλος δεν τα δικά σας.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.