![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi again Turiu kita problema. Turiu Olivetti Aby Way spausdintuvas - bet diskas yra subraižytos ir aš ką tik nusipirkau naują PC ir noriu atsisiųsti tvarkykles, kad galėčiau jį naudoti. Kai aš jį atsisiųsti iš svetainės Olivetti ji sako šis failas yra sugadintas. ![]() Can anyone help please? Ačiū Lynne |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3 kovas 2009 22:54 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA | Peter žvejys | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2008 06:49 |
| Ieško vairuotojų | Gryff | Multimedia & Codecs | 2 | 23 gruodis 2007 03:42 |
| Naujas spausdintuvas - 3 funkcijos 1 spausdintuvas ... | Cubeox | General Hardware Chat | 2 | 21 spalis 2006 06:34 |
| Temos įrankiai | |
| |