![]() |
|
| |||
| |||
| Hi again Ieguva vēl vienu problēmu. Man ir Olivetti Aby Way printeri - bet disks ir saskrāpēts, un es tikko nopircis jaunu datoru, un vēlētos, lai lejupielādētu draiveri, lai es varētu lietot. Kad es to lejupielādēt no Olivetti vietā tā teikt, tas fails ir bojāts. ![]() Can anyone help please?? Paldies Lynne |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Lāzer printeris pret Tintes printeri? | settoogo | Digital Imaging sadzīves tehnika | 3 | 3 marts 2009 22:54 |
| Dell 720 printeris ar kļūdas paziņojumu norādīta printeris moniter ir unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging sadzīves tehnika | 8 | 30 septembris 2008 05:02 |
| Printera kaitējumu printera portu. HELP | peter zvejnieks | Digital Imaging sadzīves tehnika | 0 | 4 jūnijs 2008 06:49 |
| Looking for vadītājiem | Gryff | Multimedia & Kodekus | 2 | 23 decembris 2007 03:42 |
| New Printer - 3 funkcijas, 1 printeris ... | Cubeox | General Hardware Čats | 2 | 21 oktobris 2006 06:34 |
| Thread Tools | |
| |