menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Ovládače tlačiarne

Reply

Thread Tools
Old 29. januára 2008, 01:51
Nový člen skupiny

Default Ovládače tlačiarne

Ahoj Opäť

Mám iný problém.

Mám Olivetti Aby Way tlačiarne - ale je disk poškriabaný a som kúpil nový počítač a chcete stiahnuť ovládače, tak som ju použiť. Keď som si ju stiahnuť z Olivetti mieste povedať, že tento súbor je poškodený.

môže niekto pomôcť, prosím?

Ďakujeme vám
Lynne
Old 29 január 2008, 02:51
Darcu Skupina

Default Ovládače tlačiarne

Citácia:
Pôvodne Poslal lynne9999 View Post
Ahoj Opäť

Mám iný problém.

Mám Olivetti Aby Way tlačiarne - ale je disk poškriabaný a som kúpil nový počítač a chcete stiahnuť ovládače, tak som ju použiť. Keď som si ju stiahnuť z Olivetti mieste povedať, že tento súbor je poškodený.

môže niekto pomôcť, prosím?

Ďakujeme vám
Lynne
Predpokladám, že myslíš akokoľvek. Najlepšie e-mailom, alebo ak by ste nám povedať, ktoré vodič jedného z nás môžu potvrdiť, že problém je na ich konci nie je tvoje.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Lazer vs tlačiarne Atramentové tlačiarne? settoogo Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 3. marca 2009 22:54
Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown themadpanda1989 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 8 30. September 2008 05:02
Tlačiareň damaging port tlačiarne. NÁPOVEDA Petr Rybář Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 4. júna 2008 06:49
Hľadáme vodiča Gryff Multimedia & Kodeky 2 23. decembra 2007 03:42
Nové tlačiarne - 3 funkcie v 1 tlačiareň ... Cubeox Všeobecné Hardware Chat 2 21. októbra 2006 06:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.