![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Opäť Mám iný problém. Mám Olivetti Aby Way tlačiarne - ale je disk poškriabaný a som kúpil nový počítač a chcete stiahnuť ovládače, tak som ju použiť. Keď som si ju stiahnuť z Olivetti mieste povedať, že tento súbor je poškodený. ![]() môže niekto pomôcť, prosím? Ďakujeme vám Lynne |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Lazer vs tlačiarne Atramentové tlačiarne? | settoogo | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 3. marca 2009 22:54 |
| Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 8 | 30. September 2008 05:02 |
| Tlačiareň damaging port tlačiarne. NÁPOVEDA | Petr Rybář | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 4. júna 2008 06:49 |
| Hľadáme vodiča | Gryff | Multimedia & Kodeky | 2 | 23. decembra 2007 03:42 |
| Nové tlačiarne - 3 funkcie v 1 tlačiareň ... | Cubeox | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 21. októbra 2006 06:34 |
| Thread Tools | |
| |